Προγνωστικά

Λοντρίνα – Ιτουάνο: Ίδιος στόχος

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λοντρίνα – Ιτουάνο, για το πρωτάθλημα στη Β’ Βραζιλίας.

Λοντρίνα – Ιτουάνο (00:30): Ολοταχώς προς τον υποβιβασμό οδεύει η Λοντρίνα. Παραμένει προτελευταία με 20 βαθμούς και αυτήν την στιγμή η παραμονή απέχει κοντά στις 3 νίκες. Και ως τώρα, σε 27 αγώνες, έχει 5 νίκες (5-5-17, 22-41 γκολ). Έχασε 3-1 από τη Σεαρά στο τελευταίο της παιχνίδι και δεν είχε κακή εικόνα, απλά «πλήρωσε» κάθε λάθος, κάθε αδυναμία «πίσω». Ίσως και να άξιζε, δηλαδή, αποτέλεσμα, αλλά τι να το κάνεις. Κάπως έτσι, συμπλήρωσε 5 αγώνες με μόλις 1 βαθμό (1-1 με Τομπένσε), την ώρα που έχει μόλις μία νίκη (2-0 τη Βιτόρια!) σε 10 αναμετρήσεις! Με τέτοια συγκομιδή, δεν μπορεί να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Δίνεται εκτός για το Λοντρίνα – Ιτουάνο Στοίχημα ο Ζόνας.

Η Ιτουάνο παίζει με καλύτερες πιθανότητες «επιβίωσης» στη «μάχη» για την παραμονή. Έχει 32 βαθμούς με 8-8-11 και 27-29 τέρματα και για την ώρα έχει μία απόσταση +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Βίλα Νόβα, ματς που «στράβωσε» από νωρίς και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 10’! Όμως, έπιασε πολύ καλή απόδοση και σίγουρα αδικείται από το αποτέλεσμα. Κόντραρε μία καλύτερη ομάδα και θα μπορούσε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το 2-0 από τη Νοβοριζοντίνο και ενώ πριν είχε κάνει τεράστιο διπλό  με 2-1 επί της Σπορτ Ρεσίφε. Ήταν το τελευταίο ματς από ένα δυνατό σερί με 3-3-0 που της έδωσε πολύ μεγάλη ανάσα. Αναφέρονται αρκετά προβλήματα, δίνονται εκτός οι Μπρούνο Σαβιέρ, Πέρσον, Βιεϊρά, Νέτο Μπερόλα.

Λοντρίνα – Ιτουάνο (00:30): Προέρχονται και οι δύο από πολύ καλά παιχνίδια, έστω και αν εν τέλει δεν πήραν κάτι. Χαμηλά στη βαθμολογία, παλεύουν για τον ίδιο στόχο αλλά με διαφορετικές πιθανότητες. Παίζουμε με Χ Ημίχρονο στο 1.89 και όπου βγει…

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *