Προγνωστικά

Σερβέτ – Ρέιντζερς: Στα δικά της πόδια

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σερβέτ – Ρέιντζερς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Σερβέτ – Ρέιντζερς (21:30): Το πάλεψε, όσο μπορούσε, το πρώτο ματς η Σερβέτ. Δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά παρά την ήττα με 2-1, παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν χειρότερα, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όπου στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχε παθητική στάση, όσο και στο δεύτερο λόγω της αποβολής του Ντουλινέ στο 60’. Προφανώς και δέχτηκε ακόμη μεγαλύτερη πίεση και ίσως να αισθάνεται και λίγο τυχερή που δεν δέχτηκε άλλα τέρματα. Ο Μπεντιά, με πέναλτι, στο 44’, πέτυχε το γκολ που την έβαλε ξανά μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο, μέσα στην έδρα της, είναι δεδομένο ότι πρέπει να τα κάνει όλα αλλιώς, να ρισκάρει περισσότερο. Θυμίζουμε, πάντως, στον προηγούμενο γύρο έκανε μία σούπερ έκπληξη, αποκλείοντας τη βελγική Γκενκ με δύο ισοπαλίες, 1-1 εντός, 2-2 εκτός. Και ειδικά στο εκτός, ότι έφτασε το ματς στα πέναλτι και κέρδισε, παίζοντας από το 5’ με παίκτη λιγότερο, το λες και μέγιστη υπέρβαση! Επίσης, έρχεται από το 1-1 με τη Σεντ Γκάλεν. Φέτος στο ελβετικό πρωτάθλημα είναι αήττητη σε 4 αγώνες (1-3-0).

Τα γκολ του Ταβερνιέ (με πέναλτι) στο 6’ και του Ντέσερς στο 15’ έβαλαν τη Ρέιντζερς σε θέση οδηγού από το πρώτο παιχνίδι. Έστω και αν κυριάρχησε και θα μπορούσε να είχε πιο «καθαρό» σκορ πρόκρισης, έκανε το πρώτο βήμα και τώρα στην Ελβετία οφείλει να προσέξει πολύ. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, ειδικά μετά από ό,τι έπαθε η Γκενκ από την τωρινή της αντίπαλο στον προηγούμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 1-0 από την Κιλμάρνοκ, κέρδισε εντός έδρας 4-0 τη Λίβινγκστον και έκανε επίδειξη δύναμης. Τώρα, όμως, οφείλει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, είναι το φαβορί στο ζευγάρι και καλείται να το επιβεβαιώσει. Το έκανε στην Σκωτία, να το κάνει και στην Ελβετία.

Σερβέτ – Ρέιντζερς (21:30): Σαφώς πιο δυνατή ομάδα η Ρέιντζερς, αλλά η Σερβέτ έχει δείξει ότι μπορεί να φανεί επικίνδυνη. Και τώρα, οφείλει να ρισκάρει και να παίξει με τις όποιες πιθανότητές της. Πάμε με Χ2 & Over 2,5, στο 2.40.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *