Προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Συνδυασμός στο 2.02

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (21:30): Έστω και δύσκολα, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ και έκανε το 3/3 στη Bundesliga. Και τώρα έχει το ντέρμπι κορυφής, πριν μπει στο Champions League με το ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/9). Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει από το 30’, αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές, κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη. Ο Σανέ (είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο) με πλασέ από κοντά, στο 58’, ισοφάρισε και ο Τελ στο 87’ με κεφαλιά έδωσαν στην πρωταθλήτρια Γερμανίας τη νίκη. Ο νεαρός Γάλλος φορ αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, μιας και πέρασε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν, στο 81’, στη θέση του Γκορέτσκα. Παραμένουν εκτός ο Γκερέιρο (αριστερό μπακ) και ο Νόιερ (τερματοφύλακας), αμφίβολος ο Κίμιχ (μέσος), ο Μουσιάλα (μεσοεπιθετικός), ο Τσούπο-Μοτίνγκ (επιθετικός) και ο Ουπαμεκανό (κεντρικός αμυντικός).

Η Λεβερκούζεν έκανε και εκείνη το 3/3 στο πρωτάθλημα και ήταν εντυπωσιακή στο 5-1 επί της Ντάρμσταντ. Δύο γκολ από τον Μπονιφάς (21’, 61’) και από ένα από τους Παλάσιος (49’), Χόφμαν (67’), Χλόζεκ (83’) και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Φουλ επιθετική και παραγωγική, μπορούσε κι άλλα γκολ. Έτσι κι αλλιώς ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Μαζί με την αποψινή της αντίπαλο είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν μόνο νίκες ως τώρα. Είχαν προηγηθεί το 3-2 επί της Λειψίας (εντός) και το 3-0 επί της Γκλάντμπαχ (εκτός). Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει κι εκείνη, στο Europa League και υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη τη Χάκεν. Δίνονται εκτός Σικ (επιθετικός) και Αρτούρ (δεξί μπακ), αμφίβολος ο Χιντσάπιε (κεντρικός αμυντικός).

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (21:30): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, αλλά (πάντα) η Μπάγερν Μονάχου ξεκινάει από θέση οδηγού στην αναμέτρηση. Και (σχεδόν) τα πάντα ορίζονται από τις δικές της ορέξεις. Over 2,5 & Over 8,5 κόρνερ, στο δυνατό 2.02.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *