Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα: Για τον τίτλο

on

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (18:00): Ενενήντα λεπτά έμειναν από ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ενενήντα λεπτά μακριά από τον τίτλο, έπειτα από το θρίλερ με τη Λίβερπουλ. Μέσα στο Έτιχαντ απέναντι στην Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος σίγουρα αδιάφορος δεν θα είναι. Ένα παιδί της Λίβερπουλ δεν μπορεί παρά να μη στείλει τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο… ορκισμένους να «κλέψουν» το πρωτάθλημα από το Μάντσεστερ και να το στείλουν στο Λίβερπουλ. Θα είναι… θαύμα αν το καταφέρουν.

Η Σίτι είναι έναν βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενεί τη Γουότφορντ. Και μόνο που φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική με τη διαφορά στον πόντο είναι αρκετό για να μας… κρατάει την ανάσα και να δούμε με ενδιαφέρον την τελευταία στροφή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Η Σίτι παραλίγο να πάθει χοντρή ζημιά από τη Γουέστ Χαμ, αφού βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο ημίχρονο. Κατάφερε να το γυρίσει σε 2-2, είχε και ευκαιρία με πέναλτι να το πάρει, αλλά ο Μαχρέζ αστόχησε. Αν ευστοχούσε όλα θα είχαν κριθεί.

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (18:00): Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα για το ματς με τη Βίλα. Θα πρόκειται για την αυτοκτονία του αιώνα. Μεγαλύτερη κι απ’ αυτή στο Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Γκουαρντιόλα, με όλα τα αστέρια της διαθέσιμα και με στόχο φυσικά να μη ζήσει θρίλερ ανάλογο με εκείνο του 2012.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Φυσικά δεν μπορούμε να πάμε σε επιλογή σημείου. Το 1.16 της Σίτι δεν έχει κανένα νόημα να το εμπιστευτούμε, όπως δεν κάνουμε ποτέ με τέτοιου είδους αποδόσεις. Η Σίτι δημιούργησε πολύ απέναντι στην Γουέστ Χαμ, έβαλε δύο γκολ, θα μπορούσε να βάλει περισσότερα και τώρα να ήταν χωρίς άγχος. Αν βρει γκολ νωρίς μπορεί να μετατρέψει στο ματς σε πάρτι τίτλου. Θα πάρουμε λοιπόν το ρίσκο με δύο επιλογές, αλλά όχι μαζί. Η μία είναι το γκολ πριν το 20λεπτο σε απόδοση 2.05. Στη δεύτερη θα πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ επίσης στο 2.05.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *