Προγνωστικά

Σασουόλο – Γιουβέντους: Δυνατή επιλογή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σασουόλο – Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα στη Serie A’.

Σασουόλο – Γιουβέντους (19:00): Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στον οργανισμό της Σασουόλο το πώς χάθηκε η ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Φροζινόνε. Οι «νεροβέρντι» αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Πιναμόντι (7’ και 24’). Η υπεροχή τους ήταν εμφανής και είχαν κι άλλες στιγμές για να «κλειδώσουν» τη νίκη, κάτι που δεν έγινε. Στη λήξη του ημιχρόνου, ήρθε με πέναλτι η μείωση του σκορ και στο δεύτερο είχαμε άλλο παιχνίδι. Η πίεση που δέχθηκε ήταν μεγάλη και από το 70’ έως το φινάλε δέχθηκε άλλα τρία γκολ, με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα με 4-2. «Στο πρώτο μέρος έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο δεύτερο ήμασταν επιπόλαιοι και το πληρώσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε στο αμυντικό κομμάτι. Η Φροζινόνε άξιζε να κερδίσει, αλλά μας μένει μια πικρή γεύση στο στόμα» παραδέχθηκε ο Αλέσιο Ντιονίζι. Εκτός πλάνων έχει τεθεί ο τραυματίας Άλβαρεζ (επιθετικός).

«Ντούσαν λαμπρός την οδηγεί με συμπαραστάτη τον Φεντερίκο»! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη Γιουβέντους μετά τη συμπλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Βλάχοβιτς με 4 γκολ και Κιέζα με 3 έχουν «πάρει από το χέρι» την ομάδα και την οδηγούν σε ασφαλή μονοπάτια. Αμφότεροι έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια, είναι πιο ώριμοι από ποτέ και δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι «μπιανκονέρι» θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το σκουντέτο. Την προηγούμενοι εβδομάδα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υποδέχθηκε τη Λάτσιο σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Θεωρητικά… Στην πράξη ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Βλάχοβιτς (10’) και Κιέζα (26’), έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στο 64’ ήρθε η μείωση του σκορ. Πριν προλάβει να ανησυχήσει κανείς, ο Σέρβος διαμόρφωσε στο 67’ το τελικό 3-1. Τραυματίας παραμένει ο Ντε Σίλιο (μπακ), ενώ στη λίστα μπήκε και το όνομα του Άλεξ Σάντρο (αρ. μπακ), ο οποίος θα λείψει τον επόμενο ενάμισι μήνα.

Σασουόλο – Γιουβέντους (19:00): Η Γιουβέντους είναι το φαβορί και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα απέναντι σε μια Σασουόλο, που ακόμη… ψάχνεται και είναι αφελής στην άμυνα. Πάω στην επιλογή 2 & Over 1,5 σε απόδοση 2.05.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *