Προγνωστικά

Σουόνσι – Μπόρνμουθ: Με τα γκολ στο 1.78

on

Σουόνσι – Μπόρνμουθ (21:45): Στο Swansea Stadium η Σουόνσι φιλοξενεί την Μπόρνμουθ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Στη 14η θέση η Σουόνσι με συγκομιδή 60 βαθμούς ύστερα από 43 αγώνες και στο -3 από τη δέκατη ΚΠΡ. Η Μπόρνμουθ είναι δεύτερη, στη θέση δηλαδή που οδηγεί απευθείας στην Premier League. Έχει συγκεντρώσει 78 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την τρίτη Χάντερσφιλντ με δύο ματς λιγότερα. Στον πρώτο γύρο επικράτησε η Μπόρνμουθ 4-0.

Σουόνσι – Μπόρνμουθ (21:45): Θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο η Σουόνσι τη σεζόν σε μια χρονιά που είχε αρκετά ups and downs αλλά προς το τέλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αφήνοντας υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά. Το μεγάλο στοίχημα είναι η άνοδος του χρόνου, αφού φέτος ήταν κυρίως στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και είχε ανώτερες και πιο σταθερές ομάδες από πάνω της. Στο τελευταίο χρονικά ματς πήρε 1-1 εντός με τη Μίντλεσμπρο η οποία είχε μεγάλη ανάγκη για τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στη μάχη που κάνει για είσοδο στην εξάδα. Η Μπόρο άνοιξε το σκορ στο 46’, ωστόσο ο ταχύτατος Ομπαφέμι έδωσε τη λύση δύο λεπτά αργότερα. Δίχως κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ισοπαλία-οξυγόνο για την Μπόρνμουθ εντός έδρας κόντρα στη Φούλαμ. Πιέστηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, κινδύνευσε με δεύτερο γκολ, αλλά στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε 1-1. Κρατάει τη μοίρα της στα χέρια της έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η διαφορά με τη Χάντερσφιλντ. Έχει πάντως πρόγραμμα φωτιά ως το τέλος με Μπλάκμπερν, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλγουολ. Καμία από αυτές δεν είναι αδιάφορη. Λογικά εκτός ο καταλυτικός χαφ Μπίλινγκ. Εκτός και ο μπακ Ζεμούρα.

Σουόνσι – Μπόρνμουθ (21:45): Η Σουόνσι αν και αδιάφορη βαθμολογικά μόνο ως τέτοια δεν παίζει τον τελευταίο καιρό. Προσπαθεί να φτιάξει ηθικό και καλή εικόνα ώστε να γλυκάνει τον κόσμο της για την επόμενη σεζόν. Ζόρικο το ματς για την Μπόρνμουθ, που έχει ποιοτικές επιλογές, αλλά έχει χάσει τη σπιρτάδα της τελευταία. Πάμε στοίχημα με το Goal/Goal που τιμάται στο 1.78.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *