Προγνωστικά

Μίλαν – Μπολόνια: Το θέλει πολύ

on

Μίλαν – Μπολόνια (21:45): Εδώ που έχει φτάσει η Μίλαν, ξέρει πως κάθε νίκη που κάνει τη φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. Και κάθε απώλεια που μπορεί να έχει, θα μεγαλώνει την πίεση και θα μικραίνει τη διαφορά. Στο στοίχημα ο «άσος» προσφέρεται πολύ χαμηλά, γύρω στο 1.40. Στον πρώτο γύρο η Μίλαν νίκησε με μεγάλη δυσκολία με 4-2, σκοράροντας τα γκολ της νίκης στο 84’ και στις καθυστερήσεις. Η Μπολόνια ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, έπαιζε με 10 από το 20’ και αποβλήθηκε και δεύτερος στο 58’. Επιπλέον, η Μίλαν μετράει 5 σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στην Μπολόνια. Τελευταία φορά που είχαμε κάτι άλλο από «άσο», ήταν το «διπλό» με 1-0 τον Ιανουάριο του 2016!

Τρεις σερί νίκες με 1-0 μετράει η Μίλαν. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε της Κάλιαρι εκτός έδρας με δυσκολία και πριν είχε κερδίσει Έμπολι εντός και Νάπολι εκτός. Τεράστια επιτυχία αυτή η νίκη, την έβαλε για τα καλά σε τροχιά τίτλου. Νάπολι και Ίντερ έκαναν «διπλά» τίτλου σε Αταλάντα και Γιουβέντους, με την πρώτη να την «πιάνει» στην κορυφή και τη δεύτερη να μειώνει στους 3 βαθμούς! Το αναφέραμε και πιο πριν: Εδώ που έφτασε, 8 αγώνες από το φινάλε, κάθε νίκη την φέρνει και πιο κοντά στην επιστροφή στους τίτλους. Εκτός ο Κιάερ, εκτός και ο Μαλντίνι.

Η Μπολόνια, από την άλλη, δείχνει άνετη για την ώρα. Έχει 33 βαθμούς με 9-6-14 και 32-44 γκολ και έχει μία απόσταση ασφαλείας. Για να είναι 100% σίγουρη, θα χρειαστεί μερικούς βαθμούς ακόμη. Έτσι, κι αλλιώς, εκτιμάται πως δύσκολα η Τζένοα και η Βενέτσια (22 και οι δύο) μπορούν να φτάσουν στους… 35. Ηττήθηκε 1-0 από την Αταλάντα στην τελευταία αγωνιστική, ενώ με το ίδιο σκορ είχε χάσει και από τη Φιορεντίνα. Προηγουμένως, είχε δύο «Χ» με Τορίνο και Σαλερνιτάνα και μία νίκη με 2-1 επί της Σπέτσια. Αυτή είναι η μοναδική της επιτυχία σε 10 αναμετρήσεις. Ακόμη κι έτσι, όμως, δεν δείχνει να κινδυνεύει για την ώρα. Ντε Σιλβέστρι και Ντομίνγκες δίνονται εκτός.

Μίλαν – Μπολόνια (21:45): Πάμε στοίχημα με ένα combo εδώ που έχει αξία. Τι θέλουμε; Over 1,5 γκολ Μίλαν και Over 7,5 κόρνερ αγώνα, στο πολύ καλό 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *