Προγνωστικά

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Χωρίς περιττά ρίσκα

on

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ (22:00): Η μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Η συνάντηση με τη Μαρσέιγ έχει πρώτη στάση στη Μασσαλία και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα στον επαναληπτικό της Τούμπας. Είναι το φαβορί σίγουρα οι Γάλλοι, έχουν μία καταπληκτική ομάδα και ήταν ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσε να βγάλει η κλήρωση. Στο τελευταίο της παιχνίδι έδειξε πως βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση.

Πέρασε με το εντυπωσιακό 4-2 από την έδρα της Σεντ Ετιέν, βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που μπορεί να της επιτρέψει να αφοσιωθεί στο Conference League στο οποίο στοχεύει να φτάσει έως την κατάκτησή του. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας. Δεν ήταν εύκολο, όμως κατάφερε να πάρει δύο νίκες. Δεν έχει προβλήματα και μοναδικό ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Μίλικ που παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ (22:00): Ο ΠΑΟΚ είχε σίγουρα το μυαλό του στο «Βελοντρόμ» στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έκανε αλλαγές ο Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει από τους «πράσινους» με 2-1 στη Λεωφόρο. Σε ένα ματς, πάντως, το οποίο πάλεψε ακόμα και μετά το 2-0 και η αλήθεια είναι ότι σπατάλησε ένταση. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με τα γνωστά προβλήματα των Μιχαηλίδη και Ολιβέιρα, αλλά από ‘κει και πέρα όλοι βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου. Σίγουρα θα πάει με αμυντικούς προσανατολισμούς και ίσως με τον Άκπομ στην επίθεση για να βρει ταχύτητα στην κόντρα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Μαρσέιγ είναι πολύ φορμαρισμένη, είναι το μεγάλο φαβορί αναμφισβήτητα. Αλλά στο 1.42 που τη συναντάμε δεν αξίζει να πάμε προς τα εκεί. Γενικά οι αποδόσεις έχουν ως προς την επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα. Περιμένοντας από τον ΠΑΟΚ να πάει πολύ συντηρητικά κυρίως στο πρώτο μέρος, αυτό που αξίζει είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Να κρατήσει μακριά τους Γάλλους. Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.30.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *