Προγνωστικά

Σανς – Μάβερικς: Στο κυνήγι του 2-0

on

Σανς – Μάβερικς (05:00): Οι Σανς υποδέχονται τους Μάβερικς στο Game 2 της δικιάς τους σειράς. Οι γηπεδούχοι, έστω και πιο δύσκολα από όσο ίσως φαντάζονταν, έκαναν το 1-0 και θα ήθελαν να πάνε με το απόλυτο στο Ντάλας. Από την άλλη, οι Μάβερικς είδαν ότι οι Σανς δεν είναι ανίκητοι, τους πλησίασαν και θα στοχεύσουν σε μια έκπληξη. Ας δούμε αναλυτικά τι έχουμε στο ματς.

Σανς – Μάβερικς (05:00): Οι Σανς έκαναν όλο όσα έπρεπε στο πρώτο ματς. Ανέβασαν το σκορ, έβγαλαν ποιότητα στο παρκέ και δεν άφησαν τους Μάβερικς να τους πάνε το ματς εκεί που νιώθουν αυτοί άνετα. Δεν σταμάτησαν ποτέ τον Ντόντσιτς, αλλά μόνος του είναι δύσκολο να τους κερδίσει. Όλοι έκαναν καλή δουλειά, Έιτον, Πολ και Μπούκερ πρωταγωνίστησαν, χωρίς κανένας να χρειαστεί να κάνει… όργια στο παρκέ. Ο Τζόνσον μπήκε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις και γενικό το βασικό πλάνο βγήκε. Πολ και Κράουντερ δεν έπαιξαν πάνω από 29 λεπτά και αυτό μόνο ως κέρδος μπορούμε να το δούμε. Οι Σανς έχουν απίστευτη ποιότητα στο παρκέ και πάνω απ’ όλα έχουν δείξει ότι είναι ψύχραιμοι. Δεν θα αφήσουν εύκολα την ευκαιρία του 2-0 να πάει χαμένη.

Σανς – Μάβερικς (05:00): Οι Μάβερικς πάλεψαν, αλλά όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής τους δεν πρόκειται να κερδίσουν τους Σανς, με τον ίδιο τρόπο που κέρδισαν τους Τζαζ. Οι Έιτον και ΜακΓκι είναι αποτελεσματικοί στην ρακέτα και έξω από αυτήν υπάρχουν παίκτες έτοιμοι να λάμψουν. Η ομάδα του Ντάλας έχει τεράστια ψυχή, έχει θέληση και δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ο Ντόντσιτς έκανε ακόμα μια τεράστια εμφάνιση με 45 πόντους, αλλά εκεί σταματάνε όσοι εντυπωσίασαν από τους Μάβερικς. Δεν βρήκε ιδιαίτερες βοήθειες, ο Μπράνσον έμεινε χαμηλά και κάπου εκεί χάλασε το πράγμα. Οι Μάβερικς δεν έφεραν στα μέτρα τους το ματς με τους Σανς και αυτό είναι πρόβλημα. Αν οι Σανς κάνουν το παιχνίδι τους και ανεβάζουν το σκορ, 9 στις 10 φορές θα το κερδίζουν. Αν καταφέρει η ομάδα του Ντάλας να το αλλάξει, έχει ελπίδα.

Θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» των Σανς με χάντικαπ -2.5, μαζί με Over 201.5 πόντους και με απόδοση 1.91. Πάμε να ποντάρουμε και πάλι στην ποιότητα των γηπεδούχων. Στόχος τους είναι να κρατήσουν την ενέργεια τους, να πάνε με το 2-0 στο Ντάλας και σε αυτό ποντάρουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *