Προγνωστικά

Μιράντες – Φουενλαμπράδα: Δεν θα είναι αδιάφορο

on

Μιράντες – Φουενλαμπράδα (22:00): Τελευταία αγωνιστική σε ένα από τα ελάχιστα πρωταθλήματα που έχουν ακόμα δράση. Βλέπετε οι πολλές ομάδες φέρνουν και πολλά ματς και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αυτή θα είναι η 42η και τελευταία αγωνιστική ενός… μαραθωνίου. Σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία η Φουενλαμπράδα, η οποία θα καταλήξει στην προτελευταία θέση.

Από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Μαΐου, εκεί δηλαδή που κρίνονταν όλα, έκανε εφτά συνεχόμενες ήττες. Και μοιραία χάνει την κατηγορία, αφού είναι πάνω μονάχα από την Αλκορκόν η οποία είναι στην τελευταία θέση με μόλις 26 βαθμούς. Αντίθετα, η Μιράντες παρά την κακή της πορεία το τελευταίο διάστημα, είχε καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν και επί της ουσίας δεν κινδύνευσε.

Μιράντες – Φουενλαμπράδα (22:00): Οι πέντε ήττες, πάντως, στα έξι τελευταία της παιχνίδια δείχνουν πως το μυαλό των παικτών είναι στις… διακοπές, μετά από μια τόσο μεγάλη και δύσκολη σεζόν που είχαν. Μοναδική νίκη στα τελευταία ματς το 4-0 απέναντι στην Ίμπιζα, μια νίκη που ουσιαστικά την εξασφάλισε και μαθηματικά όσον αφορά την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Απέναντι στη Φουενλαμπράδα η Μιράντες είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Μιράντες έχει την προϊστορία, έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Φουενλαμπράδα πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς, τέσσερις βαθμούς όπως χωρίς αντίκρισμα. Είναι απογοητευμένη, είναι υποβιβασμένη και περιμένει να τελειώσει η σεζόν της. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και η Μιράντες, αλλά στην απόδοση που τη βρίσκουμε δεν μπορούμε να πούμε πως μας περνάει αδιάφορη. Και ειδικά σε μια… νεκρή μέρα στοιχηματικά όπως είναι αυτή. Θα επιλέξουμε τη νίκη της Μιράντες και θα πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *