Προγνωστικά

Οσέρ – Σεντ Ετιέν: Θα τα δώσουν όλα

on

Οσέρ – Σεντ Ετιέν (20:00): Για την ακρίβεια, είναι το μπαράζ παραμονής για το ποια ομάδα θα παίξει τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Τα παιχνίδια είναι διπλά και το δεύτερο θα γίνει στην έδρα της Σεντ Ετιέν την Κυριακή 29/5 στις 20:00. Η Οσέρ παίζει στη Ligue 2 και θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, η Σεντ Ετιέν είναι στη Ligue 1 και θέλει να κερδίσει την παραμονή της. Στο στοίχημα βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις, με τον «άσο» στο 2.55 και το «διπλό» στο 3.09. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν να τα «πουν» από το 2011-12!!

Η Οσέρ έκανε μία πολύ καλή σεζόν και στο τσακ δεν πήρε τη 2η θέση που οδηγούσε σε απευθείας άνοδο. Στο -1 από την Αζαξιό τερμάτισε. Στο μπαράζ με τη Σοσό, για το ποια ομάδα θα αντιμετώπιζε τη Σεντ Ετιέν, πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Ο Πελενάρ δίνεται εκτός με τραυματισμό. Ιστορική ομάδα, ζει την στιγμή της και με το όνειρο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Η Σεντ Ετιέν έπαιξε και φέτος με τη φωτιά. Όπως και πέρσι. Πέρσι, όμως, δεν «κάηκε». Φέτος, για την ώρα θα παλέψει στα μπαράζ παραμονής. Στην κανονική διάρκεια είχε ένα τραγικό πρώτο μισό, ενώ γενικότερα η άμυνά της είχε τρομερό θέμα. Η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας (77 γκολ), πίσω από τα 91 της ουραγού Μπορντό. Έκλεισε τη σεζόν στην κανονική διάρκεια με το 1-1 με τη Ναντ και με μόλις 2 βαθμούς σε 6 αγώνες. Τελευταία νίκη της ήταν το 2-1 με την Μπρεστ στις 16/4! Μπουντεμπούζ, Κολοντζέτζακ, Νεγιού και Σο δίνονται εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Οσέρ – Σεντ Ετιέν (20:00): Πριν καταλήξουμε στην πρότασή μας, πάμε να δούμε τα κριτήρια για να έχετε εικόνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων, ισχύουν τα εξής κριτήρια: 1. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 2. Σε περίπτωση ισοπαλίας και σε αυτό, θα παιχτεί παράταση στον δεύτερο αγώνα. Προσέξτε, όμως. Αν οι δύο ομάδες σκοράρουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στην παράταση, τότε η ομάδα που παίζει εκτός έδρας, το δικό της γκολ μετράει διπλό, άρα κερδίζει. Αν δεν σκοράρουν στην παράταση και μείνει το σκορ ως έχει, πάμε στα πέναλτι. Αυτά. Πάμε τώρα και στην πρόταση. Περιμένω κλειστό παιχνίδι. Ή τουλάχιστον σε αυτό ποντάρω, παίζονται πολλά για να βγουν να παίξουν φουλ επίθεση. Πάμε στοίχημα με το «Χ» Ημίχρονο στο 2.09.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *