Προγνωστικά

Μποαβίστα – Μπενφίκα: Άλλο επίπεδο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μποαβίστα – Μπενφίκα, για το πρωτάθλημα στην Α’ Πορτογαλίας.

Μποαβίστα – Μπενφίκα (22:45): Ξεκινάει και πάλι με πρώτο και ξεκάθαρο στόχο την εύκολη παραμονή στην κατηγορία, κάτι που έκανε και πέρσι. Τερμάτισε στην 9η θέση, πολύ θετική πορεία με βάση την ποιότητα του ρόστερ της που δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Στηρίζει πολλά στον Πετίτ, που θα κάτσει στον πάγκο για δεύτερη σερί σεζόν και έχει ένα πολύ δύσκολο έργο να διαχειριστεί. Γιατί; Γιατί η ομάδα του είναι τιμωρημένη και δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Κάτι που δυσκολεύει την κατάσταση, τη στιγμή που αποχώρησαν και έξι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Λεϊρία για τον θεσμό του Λιγκ Καπ.

Επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια για την Μπενφίκα, επιστροφή και ενός μεγάλου αστεριού της. Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι και πάλι… πίσω στο σπίτι και αποτελεί την πλέον φανταχτερή μεταγραφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος αυτό το καλοκαίρι. Μεταγραφή από το πάνω ράφι αποδείχτηκε και ο Σμιντ, ο Γερμανός προπονητής που ανέλαβε πέρσι και οδήγησε στον τίτλο του Λουζιτανούς με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Πρώτος τίτλος της σεζόν ήρθε στο Λιγκ Καπ εκεί που επικράτησε με 2-0 της Πόρτο και πήρε το τρόπαιο. Καλή η εικόνα της και στην προετοιμασία. Τον Ντι Μαρία πλαισίωσαν οι επίσης εξαιρετικές μεταγραφές των Κοκτσού και Γιούρασεκ, πιθανότατα θα πάρει και τον Καμπράλ για να αντικαταστήσει τον Γκονζάλο Ράμος. Έφυγε και ο Γκριμάλντο.

Μποαβίστα – Μπενφίκα (22:45): Έδειξε σε καλή κατάσταση η Μπενφίκα στο πρώτο επίσημο ενάντια στην Πόρτο. Ξεκινάει και πάλι με τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας στηρίξει πολλά στον προπονητή της και φέρνοντας πίσω τον σούπερ σταρ, Άνχελ Ντι Μαρία. Πάμε με 2/2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.90.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *