Προγνωστικά

Μπάτσκα Τόπολα – Μπράγκα: Άλλο επίπεδο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάτσκα Τόπολα – Μπράγκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Μπάτσκα Τόπολα – Μπράγκα (21:00): Η Μπάτσκα Τόπολα υστερεί σε ποιότητα και αυτό φάνηκε στην Πορτογαλία. Λίγα, ελάχιστα πράγματα μεσοεπιθετικά από την περσινή έκπληξη του σερβικού πρωταθλήματος, είχε όλα κι όλα 2 σουτ, στο πρώτο ημίχρονο. Και τίποτα παραπάνω. Και το σκορ έμεινε στο 3-0 απλά γιατί είναι αρχή της χρονιάς και η αντίπαλός της δεν φόρτσαρε. Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, αλλά υπήρχαν σημεία του αγώνα που φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Να το παλέψει θέλει στη Σερβία και να πέσει με ψηλά το κεφάλι. Την ίδια ώρα, στο φετινό πρωτάθλημα έχει μπει πολύ καλά. Στην πρεμιέρα πήρε 3-3 με την Παρτιζάν και ακολούθησαν δύο νίκες, το 3-0 εκτός επί της Ραντνίτσκι Νις και το 1-0 επί της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς με γκολ του Γιοβάνοβιτς στο 85’.

Το γράψαμε και πιο πάνω: Η Μπράγκα κυριάρχησε στο πρώτο παιχνίδι, νίκησε 3-0 χωρίς να φορτσάρει και είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Champions League, εκεί που θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ (1-0). Λίγο έπαιξε στον πρώτο αγώνα και νίκησε χαλαρά, ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε βάλει άλλα τόσα γκολ. Στο 17’ και στο 19’ ο Μπρούμα και ο Πίτσι έβαλαν τις βάσεις για νίκη και πρόκριση, ο Ντιαλό στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πηγαίνει στη Σερβία να πάρει και δεύτερη νίκη, άλλωστε, για κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο, κάθε νίκη σημαίνει και ακόμη καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Πάντως, στην πρεμιέρα της στην πορτογαλική λίγκα, υπέστη ήττα-σοκ με 2-1 από τη Φαμαλικάο! Και προηγήθηκε κιόλας! Άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Χόρτα, ισοφαρίστηκε στο 67’ από τον Ροντρίγκες και το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε στο 95’ από τον Αράντα! Κακό αποτέλεσμα, κακή εκκίνηση.

Μπάτσκα Τόπολα – Μπράγκα (21:00): Λίγο σοβαρή να είναι, μπορεί να κάνει ό,τι και στον πρώτο αγώνα. Θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση, δεν είναι να «παίζει». 2/2 στο εξαιρετικό 2.45.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *