Προγνωστικά

Μπακς – Σέλτικς: Μπορεί να το τελειώσει και απόψε

on

Μπακς – Σέλτικς (02:30): Θα τελειώσει η σειρά των Μπακς με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι ή θα έχουμε συνέχεια; Πριν πάμε στο σημερινό ματς, πάμε να δούμε τι είδαμε χθες. Για ακόμα μια φορά, δεν είδαμε όσα περιμέναμε. Όταν οι ομάδες παίζουν άσχημα, παίζουν υπερβολικά άσχημα και αυτό στοιχίζει στο στοίχημα. Οι Χιτ τελείωσαν την σειρά με τους Σίξερς, με πάρα πολύ χαμηλό σκορ, ενώ οι Σανς ήταν πάρα πολύ κακοί στο Ντάλας, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Έδειξαν να συνέρχονται και να βρίσκουν τον εαυτό τους στο Φοίνιξ, αλλά πέτυχαν μόλις 85 πόντους και φυσικά οι Μάβερικς έφεραν την σειρά στα ίσια. Τρομερή ψυχολογία αυτή η ομάδα. Όσο ταλέντο μπορεί να της λείπει, το βγάζει σε ψυχή φέτος και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Οι Σανς εκτός έδρας απογοητεύουν και αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η σειρά αυτή έχει κι άλλο ματς, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικά, πάμε στα σημερινά.

Μπακς – Σέλτικς (02:30): Οι Μπακς πήραν τεράστια νίκη, στο Game 4, έκαναν το 3-2 στην σειρά και μπορούν να τελειώσουν την πρόκριση, μέσα στο σπίτι τους. Τεράστια επιστροφή και τεράστιο ματς από μια ομάδα που έχει μάθει στα δύσκολα. Το έχω γράψει πολλές φορές, το γράφω ξανά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τόσο καλός που είναι ικανός να πάρει τα ματς μόνος του. Στο Game 4 ήταν υπερβολικά καλός. Υπερβολικά. Έκανε τα πάντα στο παρκέ. Βρήκε βοήθεια και από τον Χόλιντεϊ, που ήταν μέτριος στο προηγούμενο ματς και όλα πήγαν καλύτερα.

Το rotation έγινε 8 παικτών, υπήρχαν λίγοι που βοήθησαν επιθετικά και οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας έκαναν αυτό που έπρεπε. Οι Μπακς έχουν χάσει τον Μίντλετον και προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Βασικά ο Γιάννης το προσπαθεί. Κάνει τεράστια σειρά αγώνων, αλλά πλέον τα πράγματα είναι κρίσιμα. Στο Μιλγουόκι είναι σπίτι τους, είναι πρωταθλητές, έχουν ψυχολογία και τα μπασκετικά τρικ θα πάνε περίπατο. Θέλει ψυχή το ματς, θέλει ψυχραιμία και συνέπεια μέχρι το τέλος.

Μπακς – Σέλτικς (02:30): Οι Σέλτικς δεν έκαναν κακό ματς. Έπαιξαν σκληρά και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Τους έλειψε η βοήθεια του Χόρφορντ, ο οποίος μετά το τεράστιο ματς του στο Μιλγουόκι, έμεινε στα ρηχά. Οι ομάδες οφείλουν να προσαρμόζονται γρήγορα σε αυτά που εμφανίζουν οι αντίπαλοι και οι Μπακς το έκαναν. Το rotation είναι 8 παικτών, δεν αλλάζει κάτι σε εκείνους. Αν παίξουν καλά όλοι, τότε κερδίζουν ματς. Αν κάποιος περιοριστεί, τότε δυσκολεύονται, ειδικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αυτή την τρελή κατάσταση. Είναι προφανές ότι θα ζήσουν με τον Γιάννη να κάνει όργια. Δεν έχουν καταφέρει να τον περιορίσουν και μάλλον δεν θα το κάνουν. Απλά για να τους νικήσει μόνος του, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός. Ήταν στην Βοστόνη, αν είναι ξανά και κάποιος τον βοηθήσει λίγο, τότε οι Μπακς θα κερδίσουν.

Θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» των Μπακς με χάντικαπ +3.5, μαζί με Over 197.5 πόντους και με απόδοση 1.92. Γέρνουμε την ζυγαριά στην έδρα, με το ματς να προβλέπεται δραματικό. Οι Μπακς έχουν μοναδική ευκαιρία και ποντάρουμε εκεί και σε ένα… λογικό σκορ, που πάντως στα playoffs, έχουμε ξεχάσει την λογική.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *