Προγνωστικά

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Ντέρμπι διπλασιασμού

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι – Λίβερπουλ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30): Έφυγε διψήφιος αριθμός παικτών αυτό το καλοκαίρι στην Τσέλσι, με πιο ηχηρές αποχωρήσεις αυτές των Χάβερτζ, Μάουντ, Κόβασιτς, Κουλιμπαλί, Πούλισικ, Μεντί, Καντέ, Αθπιλικουέτα, Λόφτους-Τσικ, Ομπαμεγιάνγκ. Την ίδια ώρα, αποκτήθηκαν Ενκουνκού (επιθετικός), Τζάκσον (επιθετικός), Σάντσες (τερματοφύλακας), Ντισασί (στόπερ), Ουγκοτσούκου (αμυντικός μέσος), Γκούστο (δεξί μπακ). Ήδη έχουν δαπανηθεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και σύντομα αυτό το ποσό θα «αγγίξει» τα 400! Βλέπετε, στη «μάχη» με τη Λίβερπουλ για τον Καϊσέδο βγήκαν νικητές οι «μπλε» και θα τους κοστίσει κοντά στα 120 «χαρτιά», την ώρα που κερδίζουν και την υπόθεση του Λαβιά (αμυντικός μέσος κι εκείνος!) της Σαουθάμπτον για ένα ποσό κοντά στα 60! Ασύλληπτα πράγματα! Και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, τον Γιούργκεν Κλοπ και χωρίς τόσες πολλές αλλαγές. Για την ακρίβεια, ως τώρα, είναι περισσότερες οι αποχωρήσεις παρά οι προσθήκες. Έφυγαν Φαμπίνιο, Χέντερσον, Φιρμίνο, Κεϊτά, Μίλνερ, την ώρα που έχουν αποκτηθεί ο Σομποσλάι με 70 εκατομμύρια και ο ΜακΆλιστερ με 42. Κι αν οι «κόκκινοι» κέρδισαν τη «μάχη» με την Τσέλσι για τον Αργεντινό μέσο της Μπράιτον, φαίνεται πως χάνουν εκείνες για τον Καϊσέδο (Μπράιτον) και τον Λαβιά (Σαουθάμπτον). Τους ήθελε και τους δύο να δυναμώσει κι άλλο τον άξονα και να καλύψει τα κενά, όμως στην πρώτη περίπτωση, έστω και αν έδωσε παραπάνω λεφτά (λέγεται για 127 εκατ. ευρώ!!), ο Καϊσέδο προτίμησε την Τσέλσι, ενώ για τον Λαβιά δεν ανέβηκε ποτέ σε αυτά που φέρεται να δίνουν οι «μπλε».

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30): «Νέα» ομάδα είναι η Τσέλσι και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της. Ιντριγκάρει ο Άσος στα όρια του τριπλασιασμού, αλλά θα αποφύγω το ρίσκο μόνο και μόνο επειδή είναι πρεμιέρα. Θεωρώ αρκετά δυνατό το 1Χ & Over 1,5, στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *