Προγνωστικά

Μπραγκαντίνο – Γκοϊάς: «Στροφή» στο 2.20

on

Μπραγκαντίνο – Γκοϊάς (03:30): Στο Σάο Πάουλο η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί τη Γκοϊάς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλία. Η αναμέτρηση είναι αγώνας ρεβάνς του 2-1 της ομάδας της Ρεντ Μπουλ στην έδρα της Γκοϊάς πριν ένα μήνα (21/04). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Σε περίπτωση ισορροπίας στο σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, δίχως να μεσολαβήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Μπραγκαντίνο – Γκοϊάς (03:30): Δεν είναι στα καλύτερα της η Μπραγκαντίνο, ψάχνει εναγωνίως μια νίκη. Από τη στιγμή που έμπλεξε με το Κόπα Λιμπερταδόρες ζόρισε το πράγμα. Απέχει επτά ματς από τις νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο Λιμπερταδόρες τερμάτισε τελευταία στον όμιλο με 5 βαθμούς, με τη Νασιονάλ να μεταφέρεται στο Sudamericana με δύο βαθμούς παραπάνω. H Βελέζ τερμάτισε δεύτερη με 8. Μετράει 0-3-2 εντός έδρας το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωπες και πριν τρεις μέρες για το Brasileirao στην έδρα της Γκοϊας και το ματς να λήγει 1-1. Μπροστά στο σκορ η Μπραγκαντίνο στο 40’ είχε τις στιγμές της, ρίσκαρε η οικοδέσποινα προς το τέλος και στο 74’ δικαιώθηκε. Ήταν όμως άλλο ένα ματς που δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έπαιξε κυρίως άμυνα. Μια νίκη και τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων στο δρόμο.

Μπραγκαντίνο – Γκοϊάς (03:30): Η Μπραγκαντίνο έχει ανάγκη από μια νίκη, αλλά δεν θα σκιστεί κιόλας για να την πάρει αυτή μέσω του Κυπέλλου. Ο άσος τσιμπάει λίγο προς τα πάνω, αλλά δεν λέει κάτι στο 1.60 που γυροφέρνει στο στοίχημα. Η φιλοξενούμενη το παλεύει, είναι σκληρό καρύδι, αλλά υστερεί ποιοτικά, δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Παίζει αρκετά και το 1-1 ως ενδεχόμενο με βάση τα όσα έδειξαν πριν λίγες μέρες στο πρωτάθλημα και στο πρώτο ματς. Πάμε στοίχημα με το Goal/Goal που προσφέρεται στο 2.20.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *