Προγνωστικά

Μπόρνμουθ – Τσέλσι: Διπλασιάζει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπόρνμουθ – Τσέλσι, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Μπόρνμουθ – Τσέλσι (16:00): Κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε η Μπόρνμουθ, αλλά ισοφαρίστηκε (2-2) στο 93’ του αγώνα της με την Μπρέντφορντ. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά έφτασε τόσο κοντά. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς (7’), ισοφάρισε με τον Σολάνκε στο 30’ και προηγήθηκε στο  77’ με τον Μπρουκς. Δέχτηκε πίεση, όμως, και δεν άντεξε ως το φινάλε. Παραμένει χωρίς νίκη, όπως προαναφέραμε. Τι προηγήθηκε; Το 1-1 εντός με τη Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα και οι ήττες με 3-1 από τη Λίβερπουλ και με 2-0 από την Τότεναμ. Διαθέσιμος ο Σινιστέρα, αντίθετα εκτός για το Μπόρνμουθ – Τσέλσι Στοίχημα είναι ο Άνταμς (μέσος), ο Σκοτ (μέσος), ο Φρέντερικς (δεξί μπακ) και ο Μαρκόντες (μεσοεπιθετικός).

Η Τσέλσι ψάχνει να βρει τη χαμένη της ταυτότητα. Και προέρχεται από εντός έδρας ήττα-σοκ με 1-0 από Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν, πάντως, το γενικεύσουμε, θέλει μεγάλη προσπάθεια να έχεις ξοδέψει κοντά στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε τρεις μεταγραφικές περιόδους και να δείχνεις τέτοια εικόνα. Δεν ήταν καλή, αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε ουσιαστικά πολύ λίγες φορές. Κορυφαία όλων ήταν το τελείωμα του Μαρτίνες στο δεύτερο ημίχρονο όταν «κατάφερε» να αστοχήσει μέσα από τη μικρή περιοχή! Γίνονται και αυτά. Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο Ποκετίνο. Στην πρεμιέρα της, η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 με τη Λίβερπουλ, έχασε στη συνέχεια 3-1 από τη Γουέστ Χαμ και νίκησε 3-0 την αδύναμη Λούτον. Παραμένουν εκτός Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Μπρόγια (επιθετικός), Τζέιμς (δεξί μπακ), Τσουκουεμέκα (μέσος), Λαβιά (μέσος), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός) και Ενκουνκού (επιθετικός).

Μπόρνμουθ – Τσέλσι (16:00): Έχει ποιότητα μπροστά η Μπόρνμουθ ώστε να βάλει δύσκολα στην Τσέλσι, όμως δεν υπάρχει αξία στο 1.61 της επιλογής να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πάμε, εν τέλει, με Over 2,5 & Over 7,5 κόρνερ, στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *