Προγνωστικά

Μπόρνμουθ – Φούλαμ: Τιτανομαχία κορυφής

on

Μπόρνμουθ – Φούλαμ (17:00): Η 44η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ έφτασε και η μάχη για την αγωνιστική Ανάσταση πλησιάζει. Μια ανάσταση που δεν θα γευτούν όλες οι υποψήφιες ομάδες. Στο Vitality Stadium έχουμε ένα ντέρμπι κορυφής. Η γηπεδούχος που βρίσκεται στη 2η θέση με 77 βαθμούς υποδέχεται την πρωτοπόρο. Η Μπόρνμουθ στα τελευταία πέντε ματς μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες χωρίς τέρματα ενώ έχει γνωρίσει και μια ήττα. Όλα δείχνουν πως θα είναι στις ομάδες που θα ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Ο Ντομινίκ Σολάνκε έχει συμβάλει τα μέγιστα καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 26 γκολ.

Μπόρνμουθ – Φούλαμ (17:00): Οι φιλοξενούμενοι όπως προείπαμε είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 83 βαθμούς αλλά στα τελευταία πέντε ματς, έχουν γνωρίσει τρεις ήττες, οι δυο από αυτές εκτός έδρας. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχει σκοράρει 38 φορές για τη Φούλαμ και οδηγεί την ομάδα προς την άνοδο.

Μπόρνμουθ – Φούλαμ (17:00): Είναι παιχνίδι κορυφής ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα δώσουμε ωστόσο ένα προβάδισμα στην έδρα και το μομέντουμ των γηπεδούχων. Εμείς θα Πάμε στοίχημα με τον άσσο σε απόδοση 2.42 (Stoiximan).

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *