Προγνωστικά

Νάπολι – Ρόμα: Θα πιέσουν από νωρίς

on

Νάπολι – Ρόμα (20:00): Ίντερ και Μίλαν έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Σπέτσια και Τζένοα αντίστοιχα την περασμένη Παρασκευή. Η Νάπολι έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στη Ρόμα. Και φυσικά θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί μέσα στη μάχη για τον τίτλο, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A. Μια μάχη που αναμένεται να μας κρατήσει με κομμένη την ανάσα μέχρι το φινάλε.

Έχασε έδαφος η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, χάνοντας από τη Φιορεντίνα με 2-3 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, οι «βιόλα» προηγήθηκαν με 1-0 και 3-1, για να φύγουν τελικά με τους τρεις βαθμούς. Σταματώντας το σερί τριών συνεχόμενων νικών που έτρεχε η Νάπολι. Δεύτερο σερί ντέρμπι στην έδρα της για τη Νάπολι, απέναντι στη Ρόμα που προέρχεται από την ευρωπαϊκή της επιτυχία. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ.

Νάπολι – Ρόμα (20:00): Πριν από την τεσσάρα στους Νορβηγούς, η ομάδα του Μουρίνιο είχεεπιβληθεί με 2-1 της Σαλερνιτάνα. Και έχει να χάσει στη Serie A από τις 9 Ιανουαρίου και το 3-4 από τη Γιουβέντους. Έκτοτε μετράει 11 ματς αήττητη στα οποία έχει εφτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι στο -6 από τη Γιουβέντους αυτή τη στιγμή, μετά την ισοπαλία των Τορινέζων με την Μπολόνια και με νίκη θα πάει στους τρεις. Μεγάλο το κίνητρο και για τους Ρωμαίους στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν μπορούμε να βρούμε αξία στον «άσο» της Νάπολι σε απόδοση 1.87. Αν αξίζει να πηγαίναμε σε σημείο, τότε το 4.15 της Ρόμα σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο. Με δεδομένο πως οι Ρωμαίοι είναι σε τρομερή κατάσταση. Σε εντός έδρας ματς έχουμε πει και πάλι πως η Νάπολι ασκεί πίεση και κερδίζει πολλά κόρνερ, θα πάμε σε τέτοια επιλογή λοιπόν. Πάμε στοίχημα με over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *