Προγνωστικά

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι: Στο 1.93

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι (21:45): Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μία τεράστια νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μπορεί να είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά είναι από τα αποτελέσματα που μπορούν να σου αλλάξουν όλη την χρονιά. Και, προφανώς, για να έχει αξία η νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι, θα πρέπει να κερδίζει ειδικά τα ματς με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, όπως η Μπέρνλι. Το πλασέ του Ελάνγκα από κοντά, στο 48’, έκανε τη διαφορά για τους «κόκκινους» που κράτησαν ως το τέλος. Δέχτηκαν πίεση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ λίγες οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες της Τσέλσι. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ενώ έχει χάσει 2-1 από την Άρσεναλ και 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 4’). Για την ιστορία, παίζει με την Μπέρνλι για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, μιας και την υποδέχτηκε για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και ηττήθηκε με 1-0. Εκτός για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι Στοίχημα ο Ντανίλο (μέσος), αμφίβολοι ο Οριέ (δεξί μπακ) και ο Ελάνγκα (μεσοεπιθετικός).

Η Μπέρνλι δεν έχει καταφέρει να πάρει κάτι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Τρεις αγώνες, ισάριθμες ήττες και 3-11 γκολ. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, είχε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στο τελευταίο παιχνίδι της, έχασε 5-2 εντός έδρας από την Τότεναμ. Προηγήθηκε στο 4’ με τον Φόστερ, αλλά… παρά ήταν νωρίς. Το γήπεδο κατηφόρισε, έγινε ανατροπή από το ημίχρονο και μέχρι το 66’ το σκορ ήταν ήδη στο 5-1. Μείωσε στο 90’ με τον Μπράουνχιλ, σε ένα ματς που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Στην πρεμιέρα έχασε 3-0 εντός από τη Μάντσεστερ Σίτι και ακολούθησε και το 3-1, πάλι εντός, από την Άστον Βίλα. Η μοναδική της νίκη στη σεζόν, είναι το 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δίνονται εκτός οι Έκνταλ (κεντρικός αμυντικός), Ομπαφέμι (επιθετικός).

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι (21:45): Θα το ρισκάρω εδώ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ δύσκολα θα αλλάξει την στρατηγική της, πάντα παίζει κλειστά και με προσοχή, την ώρα που η Μπέρνλι ανοίγει τα παιχνίδια της και οφείλει να ψάξει την πρώτη της νίκη. Over 2,5 στο 1.93.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *