Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Να το παλέψει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, για τα προκριματικά του Champions League.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ (21:00): Μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο, η ώρα της Μαρσέιγ για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στη Μαρσέιγ, έχει ραντεβού με την ιστορία, προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το όνειρο του Champions League. Ο Γιοβάνοβιτς εκτός του Σένκεφελντ, που θα χάσει και τα δύο παιχνίδια, δεν έχει άλλα προβλήματα. Επιστρέφει ο Τσέριν που δηλώθηκε στη λίστα αντί του Ζέκα, ενώ μπήκε σε αυτή και ο Μπράουν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι και πάλι γεμάτο αφού έχει ανακοινωθεί ήδη sold out. Ο Μαντσίνι διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ντνίπρο.

Για τη Μαρσέιγ η πρόκριση όχι μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά στους ομίλους του Champions League είναι αυτοσκοπός. Οι Γάλλοι έχουν ρίξει εκατομμύρια στη μεταγραφική αγορά, πήραν παίκτες όπως ο Ομπαμεγιάνγκ, έκαναν επένδυση και στον πάγκο με τον Μαρθελίνιο και θέλουν να βρεθούν στους ομίλους. Η Μαρσέιγ έρχεται στην Αθήνα για να παίξει φουλ επιθετικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία. Ο Μαρθελίνιο προτίθεται να παρατάξει τους “φωκαείς” με τον Πιέρ Εμερίκ – Ομπαμεγιάνγκ και τον Ιλιμάν Εντιαγέ στην κορυφή. Η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την Equipe αναμένεται να είναι η εξής: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι ή Eμπεμπά, Λόντι, Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουνάχι ή Αρίτ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ (21:00): Είναι αλήθεια πως σε ένα ματς που γίνεται στις αρχές Αυγούστου και με τον Παναθηναϊκό να προέρχεται από πρόκριση, το 4.00 στον άσο είναι αρκετά υψηλό. Και με αξία. Την ίδια ώρα που το 1.88 του διπλού μοιάζει μικρό και ας είναι φαβορί η Μαρσέιγ. 1Χ Διπλή ευκαιρία στο 1.88.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *