Προγνωστικά

Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπι: Κρίνονται πολλά

on

Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπι (21:45): Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των playoffs στο ‘Meadow Lane’ του Νότιγχαμ. Η Νοτς Κάουντι πέτυχε τον βασικό της στόχο, που ήταν η εόσοδο της στην 7άδα για την μάχη της ανόδου. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το πόδι στο γκάζι. Πέτυχε έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια και τερμάτισε στην 5η θέση με 82 βαθμούς. Το ρεκόρ της διαμορφώθηκε σε 24Ν-10Ι-10Η, με γκολ 81-52.

Ίδιες ήταν οι φιλοδοξίες της Γκρίμσμπι, που φτάνει σε αυτή την αναμέτρηση με το χάντικαπ της έδρας. Είχε σκαμπανεβάσματα στο φινάλε και το 4-4 στο τελευταίο με την Γκρίσμπι είναι ενδεικτικό της κατάστασης. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες, μια ακόμη ισοπαλία και μια ήττα για να συμπληρωθεί το παζλ της πρόσφατης πεντάδας αγώνων της. Τερμάτισε στην 6η θέση με 77 βαθμούς, ρεκόρ 23Ν-8Ι-13Η και γκολ 68-46.

Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπι (21:45): Η Νοτς Κάουντι ενδεχομένως να δικαιούνταν και κάτι περισσότερο στη σεζόν, πλήρωσε ωστόσο το τίμημα των επιλογών της. Έδωσε περισσότερο βάρος στην επίθεση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την σκοπιμότητα και την ανασταλτική της εικόνα. Πολλές και ικανές οι λύσεις από τη μέση και μπροστά, γρήγορη ομάδα και εξαιρετικά παραγωγική. Στα μετόπισθεν ωστόσο δεν κατάφερε να καμουφλάρει τα κενά της. Πιο ορθολογική αλλά και λιγότερο ποιοτική η Γκρίμσμπι. Έχει καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές της, δυσκολεύεται όμως όταν το παιχνίδι δεν της πάει καλά από την αρχή. Θετική η εικόνα της σε δημιουργία και εκτέλεση, αναξιόπιστη αμυντικά.

Η γηπεδούχος μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση, μομέντουμ και το πλεονέκτημα της έδρας. Η Γκρίμσμπι είναι ανταγωνιστική εκτός έδρας και συχνά βρίσκει τις προϋποθέσεις να φέρνει τα ματς στα μέτρα της. Σωστό φαβορί η Νοτς Κάουντι, όμως η λογική σε ένα νοκ άουτ αλλάζει και η πίεση είναι ούτως ή άλλως μεγάλη και στους δύο. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1Χ & over 1,5 γκολ στο 1.70.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *