Προγνωστικά

Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς: Μπορούν να το… ανοίξουν

on

Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς (21:45): Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Ντάνταλκ. Το σύνολο του Στίβεμ Ο’ Ντόνελ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και αργά, αλλά σταθερά, έχει αναρριχηθεί στη βαθμολογία και φιγουράρει στην 3η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με 1-0 από την έδρα της Φιν Χαρπς και έφτασε τις 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια, στα οποία διατηρεί και το αήττητο. Έφτασε τους 31β. και σε συνδυασμό με την ήττα της Ντέρι, μείωσε στον 1β. τη μεταξύ τους διαφορά. Από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς, απέχει 8β., έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς (21:45): Άμεσα ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Σέλμπουρν η Σεντ Πάτρικς. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Τιμ Κλάνσι νίκησε εύκολα με 3-0 τη Μποέμιανς και επέστρεψε στις επιτυχίες. Την χρειαζόταν αυτή τη νίκη, αφού της ήττας της προηγούμενης αγωνιστικής, είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, συνεπώς τρία ματς δίχως νίκη. Τα προηγούμενα αποτελέσματα την έβγαλαν εκτός πρώτης τριάδας, αλλά ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος. Το αποψινό (27/5) ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού με 28β. βρίσκεται στο -3 από την Ντάνταλκ, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς (21:45): Φέτος, η Ντάνταλκ είναι… άχαστη στο γήπεδό της, καθώς σε 8 αγώνες έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη, η Σεντ Πάτρικς έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματά της στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα της… παράδοσης, η Σεντ Πάτρικς πανηγύρισε το πρώτο διπλό στο «Oriel Park» στις 8 Αυγούστου 2021 και αφού είχαν προηγηθεί 8 νίκες της Ντάνταλκ και άλλα 4 ματς που δεν ανέδειξαν νικητή.

Λόγω έδρας (και παράδοσης θα πω εγώ), η Ντάνταλκ έχει προβάδισμα για τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται και στις τιμές του άσου στο στοίχημα. Προσωπικά, θα αφήσω στην άκρη το σημείο και θα πάω στα γκολ. Μπορεί το ματς του πρώτου γύρου στην έδρα της Σεντ Πάτρικς να έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ωστόσο, φρονώ ότι τώρα θα μπουν και μάλιστα εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι έχουν 5/8 αμφίσκορα στο γήπεδό τους και οι φιλοξενούμενοι έχουν… βρει τέρμα στις 6/9 φετινές εξόδους της. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «Goal/Goal» στο ικανοποιητικό 1.72.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *