Προγνωστικά

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ: Λίγο να παίξει…

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ (16:30): Η Ντόρτμουντ γνώρισε την πρώτη ήττα της στη σεζόν, μιας και έχασε 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Λίγα πράγματα από τη γερμανική ομάδα, σε γενικές γραμμές απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα. Πολύ λίγες οι στιγμές που έγινε επικίνδυνη στην αντίπαλη εστία. Στο πρωτάθλημα είχε περάσει δύσκολα μα και θριαμβευτικά με 4-2 από την έδρα της Φράιμπουργκ, «χτυπώντας» δις στο τέλος, με Χούμελς στο 88’ και Ρόις στο 93’. Την χρειαζόταν, ψυχολογικά, αυτήν τη νίκη, μιας και ερχόταν από μεγάλες «γκέλες» απέναντι σε Μπόχουμ (1-1) και Χάιντενχαϊμ (2-2). Συνολικά, πάντως, δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλή απόδοση ως τώρα, αλλά δεδομένα έχει πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Μενιέ (δεξί μπακ) και Μόρεϊ (δεξί μπακ) δίνονται εκτός, αμφίβολος ο Σάμπιτσερ (μέσος) και ο Βολφ (δεξί μπακ).

Η Βόλφσμπουργκ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, αλλά λίγο την απασχολεί ότι δεν ήταν καλύτερη αλλά τυχερή. Στην τελική, το αποτέλεσμα μετράει. Προηγήθηκε 1-0 στο 12’ με τον Βιντ και 2-1 στο 30’ με τον Μάελε και είχε ισοφαριστεί στο 28’ από τον Γκόσενς. Είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δέχτηκε μεγάλη πίεση και από θέμα τύχης δεν δέχτηκε άλλο γκολ. Είχε προηγηθεί το 3-1 από τη Χόφενχαϊμ, η μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα ως τώρα. Θυμίζουμε, στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε κάνει ισάριθμες νίκες, 2-0 τη Χάιντενχαϊμ, 2-1 την Κολωνία. Δίνονται εκτός οι Φίσερ (δεξί μπακ), Λάνγκε (κεντρικός αμυντικός) και Ενμετσά (επιθετικός).

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ (16:30): Δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά είναι καλύτερη ομάδα και κάποια στιγμή θα παίξει στο επίπεδό της. Έστω κοντά σε αυτό να παίξει, θα το πάρει το ματς. 1 & Over 1,5 στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *