Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Ωρα πρόκρισης

on

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα (22:00): Η ώρα της ρεβάνς έφτασε για Ολυμπιακό και Μακάμπι που το βράδυ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν το… συζητούν για το τι πρέπει να γίνει. Το περσινό πάθημα με την Λουντογκόρετς οφείλει να γίνει μάθημα και μπροστά στον κόσμο τους, καλούνται να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκεί που γνωρίζουν πως θα τους περιμένει ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Πήγαμε με ειδικά στοιχήματα χθες, πάμε με σούπερ αποδόσεις σήμερα και γεγονότα που για εμένα μπορούν να επιβεβαιωθούν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πολλές επιλογές για το στοίχημα και μεταξύ αυτών και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις. Εκεί λοιπόν, επιλέγω το: Over 0,5 γκολ Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και Over 2,5 κόρνερ Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 4.60 παρακαλώ. Ζητάμε δηλαδή να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος και να κερδίσει τρία κόρνερ. Μπορεί να βγάλει ενθουσιασμό και πίεση, γιατί όχι; Στηρίζω για να έχουμε πάει ταμείο στις 22:50, όμορφα και ωραία…

Πάμε στοίχημα με την κλασική ερώτηση πολλών. Τι βλέπεις για το ματς; Και να δώσω ένα σημείο που πληρώνει 1,65; Γιατί να μην ψάξω κάτι καλύτερο. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1 γκολ ακριβώς, το βρίσκουμε στο 3.50. Είτε έρθει 1-0 είτε 2-1, παίρνεις μια απόδοση εξαιρετική. Είναι σκληρή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα, η λογική λέει ότι θα του βάλει δυσκολίες. Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από την εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα (22:00): Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με ένα σκορ πολλαπλών επιλογών. Τα 2-1, 3-1 ή 4-1 τα βρίσκουμε στο 5.00 και με αυτά, θα πορευθώ για το Καραϊσκάκη. Αυτό το 2-1, το πιστεύω πολύ, γιατί να μην το έχω με ένα καλύτερο σκορ. Με αυτές τις προτάσεις και τις αποδόσεις άλλωστε, σε περίπτωση νίκης-πρόκρισης του Ολυμπιακού η λογική λέει πως θα πάμε ταμείο. Για να δούμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *