Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μονακό: Η πρόκριση κρίνεται… τώρα

on

Ολυμπιακός – Μονακό (21:30): Η ημέρα που όλοι περίμεναν για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας χάσει για ένα σουτ την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου στο Πριγκιπάτο, καλείται να εξαργυρώσει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην Μονακό, να κάνει το 3-2 και να πανηγυρίσει την ενδέκατη συμμετοχή του στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αλλά η παράδοση σε game 5 είναι καθολικά υπέρ των γηπεδούχων. Το στοίχημα βέβαια είναι μία άλλη υπόθεση.

Θεωρώ πως έστω και δύσκολα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τα καταφέρουν, καθώς διαθέτουν καλύτερο σύνολο ως ομάδα. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και από την στιγμή που δεν έχουν την πίεση με το μέρος τους για πρόκριση, έχουν αποδείξει ότι αν μη τι άλλο μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο παιχνίδι της σειράς που ηττήθηκαν εύκολα, το δεύτερο το νίκησαν με… περίπατο και στα δύο στην έδρα τους έγιναν μάχες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Αγωνιστικά, ο Χασάν Μάρτιν θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος στην σειρά μετά τον τραυματισμό του, ενώ και για την Μονακό επιστρέφει ο Άλφα Ντιαλό. Θεωρώ πως ένα ανεβασμένο χάντικαπ υπέρ τους μας προσφέρει ασφάλεια στο ποντάρισμα, καθώς δύσκολα θα δούμε μεγάλες διαφορές απόψε. Παράλληλα, σε αντίθεση με τα παιχνίδια μακριά από το ΣΕΦ που πήγαν ψηλά παραγωγικά, νομίζω ότι δύσκολα θα ξεπεράσουν και οι δύο ταυτόχρονα σήμερα τους μέσους όρους τους στην επίθεση (80 και 83,3 αντίστοιχα).

Θα υπάρχει πίεση, αστοχία και αρκετό μπασκετικό ξύλο, οπότε ανεβάζοντας το όριο κατά μερικούς πόντους, φτιάχνω ένα σούπερ combo bet. Πάμε στοίχημα με «διπλό» στους +11,5 πόντους, μαζί με under 163,5 στο σύνολο, που πληρώνει 1.89, στα προγνωστικά Ολυμπιακός – Μονακό!

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *