Προγνωστικά

Ρόμα – Λέστερ: Έχει τον πρώτο λόγο

on

Ρόμα – Λέστερ (22:00): Κατάφερε να βρει γρήγορο γκολ με τον Πελεγκρίνι μέσα στο «King Power» η Ρόμα. Μόλις στο 15’ προηγήθηκε της Λέστερ, η οποία ισοφάρισε στο 67’ από ένα αυτογκόλ του Μανσίνι. Το τελικό 1-1 του πρώτου αγώνα κρίνεται μάλλον δίκαιο και φυσικά αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Όλα θα κριθούν το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη.

Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει πως με οποιαδήποτε ισοπαλία στο ματς θα ακολουθήσει παράταση. Και πέναλτι αν δεν προκύψει νικητής στο έξτρα τριαντάλεπτο. Η Ρόμα βρίσκεται σε μια περίοδο που εκτός από την Ευρώπη κυνηγάει και την εξάδα στη Serie A. Προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Μπολόνια και πλέον στρέφει απόλυτα την προσοχή της στην προοπτική του ευρωπαϊκού τελικού. Χωρίς τον Μιχιταριάν θα αγωνιστούν οι Ιταλοί, αφού είναι τραυματίας.

Ρόμα – Λέστερ (22:00): Η Λέστερ από την άλλη έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην Premier League και κυνηγάει την κατάκτηση του Conference League προκειμένου να παίξει στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν. Ηττήθηκε με 3-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ στο τελευταίο της παιχνίδι. Ο Μπρέντραν Ρότζερς δεν υπολογίζει τους Ντιντί και Μπέρτραντ που είναι τραυματίες, αμφίβολος είναι ο Μάντισον.

Ρόμα – Λέστερ (22:00): Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι. Δύο ομάδες με πολύ καλούς προπονητές όσον αφορά την τακτική προσέγγιση. Δύσκολο να πάρουν ρίσκα, τουλάχιστον όχι από το ξεκίνημα. Η Ρόμα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, εκτός φυσικά από την έδρα. Έχει στον πάγκο της έναν προπονητή που γνωρίζει από τέτοιου είδους παιχνίδια. Γνωρίζει από τελικούς. Θα πάμε με τους Ιταλούς και την επιστροφή του Μουρίνιο σε ευρωπαϊκό τελικό. Πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.17.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *