Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Για το 1-0

on

Ολυμπιακός – Περιστέρι (19:30): Τέσσερις ημέρες μετά την επιστροφή από το Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην μάχη των πλέι οφ της Stoiximan Basket League, με την κατάκτησή της να είναι ο βασικός φετινός του στόχος από την αρχή της σεζόν. Πρώτος αντίπαλος στα προημιτελικά το Περιστέρι του Μιλαν Τόμιτς, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ηττηθεί με 2-0 στην σειρά.

Ολυμπιακός – Περιστέρι (19:30): Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν ένα ξέσπασμα για να ξεφύγουν ψυχολογικά από το Final Four και αυτό θα παίξει ρόλο στο στοίχημα.μου. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη και φάνηκε και στα δύο παιχνίδια που έγιναν για την κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 93-67 στο εκτός έδρας ματς και 104-85 στο ΣΕΦ.

Σήμερα περιμένω επικράτηση των γηπεδούχων με διαφορά μεγαλύτερη των 14ων πόντων, σε μειωμένο χάντικαπ για περισσότερη ασφάλεια. Από εκεί και έπειτα, η λογική λέει πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσουν να πάρουν το παιχνίδι από την άμυνα, για να αρχίσουν σιγά-σιγά να ξαναβρίσκουν ρυθμό. Οι ίδιοι σίγουρα είναι ικανοί να σκοράρουν μέχρι και 90 πόντους στην έδρα τους, όμως δύσκολα θα δεχθούν περισσότερους από 75.

Σε αυτή την λογική, ανεβάζω κάποιους πόντους το προτεινόμενο όριο που πιστεύω πως δύσκολα θα ξεπεραστεί. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους -14,5 πόντους, μαζί με under 167,5 στο σύνολο του σκορ, στην ικανοποιητικότατη τιμή του 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *