Προγνωστικά

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ: Ευκαιρία να ξυπνήσει

on

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ (19:00): Να πάρει τα πάνω της θέλει η Ρόζενμποργκ. Και έχει μία καλή ευκαιρία εδώ να πάρει μία ανάσα, έστω και αν δεν έχει μπει άσχημα στη σεζόν. Στο στοίχημα προφανώς και δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Πέρσι, και τα δύο παιχνίδια τους «κόλλησαν» στο 0-0!

Μόλις μία ήττα, αλλά και μόλις 2 νίκες έχει η Ρόζενμποργκ σε αυτά τα πρώτα 7 παιχνίδια (8-7 γκολ). Θέλει να μαζέψει τη διαφορά από την κορυφή, αλλά θα πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με τη Χαμ Καμ και αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Σάντεφιορντ και ενδιάμεσα το 6-0 εκτός επί της Βέρνταλ για το Κύπελλο. Από τις 4 ισοπαλίες της, η μία είναι στο 0-0 (Μόλντε), οι δύο στο 1-1 (Σπάρτα Σάρπσμποργκ, Χαμ Καμ), η μία στο 2-2 (Μπόντο Γκλιμτ).

Η Χάουγκεσουντ είναι προτελευταία με 6 βαθμούς (2-0-6, 10-16 γκολ) και παρουσιάζει τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Θα σα μεταφέρουμε τα τελευταία 4 αποτελέσματά της και θα καταλάβετε: ήττα με 5-1 εκτός από τη Βίκινγκ, νίκες με 2-0 εντός με Κρίστιανσουντ και εκτός με 4-0 επί της Οντ Γκρένλαντ, ήττα εντός με 4-1 από την Μπόντο Γκλιμτ. Ένα ματς (αυτό το τελευταίο) που βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 32’!

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ (19:00): Η αλήθεια είναι ότι έχει βγάλει δύσκολα παιχνίδια η Ρόζενμποργκ. Και θα πρέπει να «χτίσει» πάνω σε αυτό, κερδίζοντας και αυτά που είναι στα μέτρα της. Πάμε στοίχημα με τον «Άσο» και Over 2,5 γκολ στο ελκυστικό 2.03.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *