Προγνωστικά

Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο: Τον πρώτο λόγο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο, για το πρωτάθλημα στην Α’ Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο (21:45): Η Σταντάρ Λιέγης μπορεί να ξεκίνησε με πολύ κακό τρόπο το πρωτάθλημα και να είναι μια ομάδα μικρομεσαία ποιοτικά, αφού δεν  ενισχύθηκε καθόλου και έχει και οικονομικά προβλήματα, μοιάζει όμως κάπως να έχει ορθοποδήσει. Μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μαζέψει 6 βαθμούς, όμως όλους στα τελευταία 5 ματς, όπου έχει 1 νίκη, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς αυτό με την Έουπεν ήρθε το τρίποντο με το 1-3 εκτός έδρας και μια μεγάλη «ανάσα» για όλους στον σύλλογο. Πλέομ είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και συνολικά έχει 6 γκολ ενεργητικό και 7 παθητικό. Μοναδικός αμφίβολος για το ματς με τη Βέστερλο είναι ο Περίτσα.

Η Βέστερλο από τη δική της πλευρά παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα, μια σεζόν μετά την καλύτερη ίσως χρονιά της στη σύγχρονη ιστορία της. Μετά από τις πρώτες 7 αγωνιστικές δείχνει να είναι μαζί με την Κορτράικ οι χειρότερες ομάδες στην Jupiler League, το χειρότερο όμως είναι ότι ξέμεινε μόνη της. Είναι στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό και έχει 7 γκολ ενεργητικό και 16 παθητικό. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα, ενώ προέρχεται από 6 σερί ήττες. Έχει μόνο έναν βαθμό από την πρεμιέρα και την ισοπαλία με την Έουπεν. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν η βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Αντβέρπ. Εκτός από την αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης είναι οι τραυματίες Ελ Χάρι, Μεμποντέ, Περντιτσίζι και Γιόου.

Σταντάρ Λιέγης – Βέστερλο (21:45): Η Σταντάρ Λιέγης έχει τον πρώτο λόγο, εξαιτίας της έδρας, αλλά και του μομέντουμ, αφού είναι δεδομένα σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της. Έχει και παραπάνω ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά είναι και πιο συμπαγής, για αυτό θα πάμε μαζί της. 1 στο 1.91.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *