Προγνωστικά

ΟΦΗ – Άρης: Στο 1.82

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ – Άρης, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

ΟΦΗ – Άρης (19:30): Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσία του ΟΦΗ φέτος, καθώς και ο τρόπος που θα εξαργυρώσει την περσινή σεζόν. Ο Νταμπράουσκας άλλαξε τη μοίρα της ομάδας του Ηρακλείου, καθώς τη βελτίωσε κατακόρυφα και σχετικά γρήγορα έδιωξε κάθε άγχος που είχε δημιουργηθεί. Πήρε την πρώτη θέση στα playouts, κυρίως ωστόσο έβαλε τις βάσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μεθοδικός πλέον ο ΟΦΗ, με υπομονή αλλά καθόλου παθητικό παιχνίδι. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, με σημαντικότερες αποχωρήσεις αυτές των Ντιουσέ, Διαμάντη, Μπαλογιάννη, Γκρόνινγκ και Τσιλιανίδη. Απέκτησε τους Ριέρα, Λαμπρόπουλο, Αμπαντά, Κάρο, ωστόσο η πλέον ουσιαστική κίνηση έγινε με την επιστροφή του Γκαγιέγκος. Δεν το φωνάζει, ωστόσο θα επιχειρήσει να μπει φέτος στην εξάδα των playoffs. Πρεμιέρα στο Γεντί Κουλέ με το ΟΦΗ – Άρης, παιχνίδι με άρωμα εξάδας.

Πιο έτοιμος θεωρητικά ο Άρης, που έχει ήδη τέσσερα επίσημα στα πόδια του. Απέκλεισε την Αραράτ στον 2ο προκριματικό του Conference League, ωστόσο έχασε μέσα από τα χέρια του την πρόκριση απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου. Είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τόσο στο 90λεπτο της ρεβάνς, όσο και στην παράταση, εντούτοις έφτασε στην διαδικασία των πέναλτι και έμεινε εκτός. Πολλές και σε βάθος οι αλλαγές τόσο στο ρόστερ, όσο και στη λειτουργία του συλλόγου, αναγκαίες ωστόσο καθώς αποσκοπούν στην αποφυγή των λαθών της περσινής σεζόν. Ο Άρης ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και το έργο του Αποστόλη Τερζή δεν είναι εύκολο. Υπάρχει εντούτοις μια πρώτη εικόνα που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

ΟΦΗ – Άρης (19:30): Ζόρικο. Ο ΟΦΗ μπαίνει με ενθουσιασμό και έχει βλέψεις που φτάνουν ως τα playoffs. Ο Άρης έχει ήδη ρυθμό, ωστόσο κουβαλάει κόπωση και απογοήτευση από την ευρωπαϊκή του περιπέτεια. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.82.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *