Προγνωστικά

Ουντινέζε – Γιουβέντους: Επικίνδυνη έξοδος

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουντινέζε – Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα της Serie A’.

Ουντινέζε – Γιουβέντους (21:45): Σταθερά… μέτρια η Ουντινέζε τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το κάτι παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο ότι την τελευταία επταετία τερματίζει μεταξύ της 12ης και της 14ης θέσης. Στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Αντρέα Σοτίλ, ο οποίος θα προσπαθήσει το κάτι καλύτερο. Λίγες, αλλά σημαντικές οι αποχωρήσεις των Μπεκάο (στόπερ), Σάμαρτζιτς (χαφ), Περέιρα (χαφ), Ουντότζι (αρ. μπακ). Το ρόστερ γέμισε με τους Μπρένερ (φορ), Καμαρά (χαφ), Καμπασέλε (στόπερ), Λούκα (φορ), Ζεμούρα (αρ. μπακ) και Ζοάο Φερέιρα (δ. μπακ), κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να αποκτηθεί η απαραίτητη χημεία. Η σεζόν ξεκίνησε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού διέλυσε με σκορ 4-1 την Καταντζάρο, ομάδα της Serie B και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.

Από μια εξαιρετικά… επίπονη σεζόν από όλες τις απόψεις, προέρχεται η Γιουβέντους. Οι περιπέτειες που είχε ο σύλλογος με τη δικαιοσύνη, είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 10 βαθμών κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στο φινάλε υπήρξε η τιμωρία από την UEFA με απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο. Οι οικονομικές απώλειες είναι τεράστιες και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο μεταγραφικό παζάρι. Από το Τορίνο αποχώρησαν οι Κουαδράδο (μπακ/χαφ), Ντι Μαρία (εξτρέμ), Παρέδες (χαφ) και αφίχθησαν οι Γουεά (εξτρέμ), Μακ Κένι (χαφ), Καμπιάζο (αρ. μπακ, Μπολόνια), Γκονζάλες (στόπερ). Στον πάγκο παραμένει, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος, όμως, δείχνει αρκετά ξεπερασμένος. Δεν αρχίζει τη σεζόν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μπορεί να την βοηθήσει στη μάχη για το σκουντέτο. Ίσως, αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται δεύτερο φαβορί. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα.

Ουντινέζε – Γιουβέντους (21:45): Η Γιουβέντους έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, αλλά, επειδή οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, θα αποφύγω το σημείο. Θα πάω στα γκολ εκατέρωθεν, όπως συμβαίνει στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Ούντινε. Η επιλογή Goal/Goal πληρώνει 1.92.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *