Προγνωστικά

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα: Θα παίξουν ελεύθερα

on

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα (22:15): Τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία, με το Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα να είναι αυτό που ανοίγει το πρόγραμμα το βράδυ της Παρασκευής. Ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν πλέον να κυνηγούν το παραμικρό. Στη 10η θέση η Πάσος Φερέιρα, σε μια σεζόν που κέρδισε σχετικά εύκολα τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Εκτός στόχου σαφέστατα η Μπενφίκα που καταλήγει τρίτη και μένει για τρίτη σερί σεζόν χωρίς πρωτάθλημα.

Μετά την περσινή κατάκτηση της Σπόρτινγκ, η Πόρτο επανήλθε στην κορυφή, έχοντας δύο πρωταθλήματα στα τρία τελευταία χρόνια. Με την Μπενφίκα να προσπαθεί πια να δημιουργήσει και πάλι μια ομάδα που θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δε θα είναι εύκολο αφού μοιάζει να βρίσκεται αρκετά πίσω, ιδιαίτερα σε σχέση με την πρωταθλήτρια Πόρτο. Αλλά γνωρίζει τον τρόπο, το έχει ξανά κάνει.

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα (22:15): Η Μπενφίκα ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Πόρτο την προηγούμενη αγωνιστική με… buzzer beater, με γκολ δηλαδή που δέχτηκε στο 94’. Θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια νίκη γοήτρου απέναντι στην Πάσος Φερέιρα, η οποία το τελευταίο διάστημα μοιάζει να το… έχει παρατήσει. Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία της. Από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε και μαθηματικά, μοιάζει να σκέφτεται τις… καλοκαιρινές διακοπές. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-0 από τη Σάντα Κλάρα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις η Μπενφίκα, κλείνοντας με θετικό τρόπο μια σεζόν που γενικά δεν της πήγε καλά. Μονάχα στην Ευρώπη κατάφερε να διακριθεί έως ένα σημείο. Απέναντι σε μια ομάδα που πλέον δεν έχει κάτι να δώσει, η Μπενφίκα μπορεί να πετύχει πολλά γκολ και να πάρει μια άνετη νίκη. Πάμε στοίχημα με «διπλό» και over 2,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *