Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Λάρισα: Τελικός ή… τίποτα

on

Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30): Δεν το πίστευαν πολλοί, αλλά αυτό το ζευγάρι έχει τραβήξει όλο το ενδιαφέρον, για πάρα πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Η Λάρισα είναι η τεράστια έκπληξη της φετινής σεζόν, έχει πάρει δύο εντυπωσιακές νίκες και όλοι μιλούν για εκείνη. Από την μία υπάρχει θαυμασμός, από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει πιεστεί και έχει και κάποια παράπονα και κάπως έτσι μπαίνουμε στο τελευταίο ματς – πρόκρισης, με μπόλικη ένταση. Αφήνουμε στην άκρη λίγο τα… γύρω γύρω και πάμε να δούμε τι έχουμε στο στοίχημα.

Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30): Σε αυτή την σειρά έχουμε δει τα πάντα. Ξεκίνησε με μία νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, η Λάρισα απάντησε με ένα εμφατικό ματς, οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν το 2-1, αλλά η Λάρισα και πάλι αντέδρασε και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της. Στο τελευταία ματς η Λάρισα επιβλήθηκε με 74-62, με τον Θοδωρή Ζάρα να κάνει μεγάλη εμφάνιση με 17 πόντους και τον Κρουμπάλι να τον βοηθάει με 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30): Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ, σούταρε με 5/27, είχε τα βαριά του χαρτιά σε κακή βραδιά και αυτό οδήγησε στην ήττα. Η ήττα οδήγησε σε μπόλικο εκνευρισμό και τεράστια ένταση, μετά το τέλος του αγώνα. Όπως είναι λογικό περιμένουμε αυτή την ένταση να μεταφερθεί και στον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για την κατάσταση του Ιωάνννη Παπαπέτρου που χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πόδι του, αν και μοιάζει δύσκολο να χάσει έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Η Λάρισα βγάζει απίστευτη ενέργεια, ειδικά για την εποχή που βρισκόμαστε και με αυτόν τον τρόπο έχει σταματήσει τον Παναθηναϊκό, που μοιάζει πιο κουρασμένος. Πάντως, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βγάλει αντίδραση. Τα πράγματα είναι οριακά. Δεν υπάρχουν πολλά στατιστικά να ξεχωρίζουν σε έναν… τελικό, όπως αυτός και περιμένουμε και τις δύο ομάδες να μπουν με φόρα. Κυρίως τους γηπεδούχους.

Περιμένουμε ένταση και εκνευρισμό στο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχους και πίεση. Η μία γιατί «οφείλει» να είναι στους Τελικούς της Basket League και η άλλη γιατί έχει την δυνατότητα να γράψει μοναδική ιστορία. Θα πάμε στοίχημα με «διπλό» στους +19.5 πόντους, μαζί με Over 153.5 πόντους, που πληρώνει 1.91. Πάμε για «τελικό» και ποντάρουμε σε ανταγωνιστικό ματς.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *