Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πολλές επιλογές στο ντέρμπι

on

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:30): Το ντέρμπι των αιωνίων έρχεται και μάλιστα, βραδινό! Λίγο μετά το Άρης-ΠΑΟΚ, τα φώτα θα είναι στραμμένα στη Λεωφόρο. Εκεί που οι δύο ομάδες έχουν ξεχωριστά κίνητρα. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τρίποντο, στην προσπάθειά τους να προλάβουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι, θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απώλεια της ομάδας του Λουτσέσκου και «διπλό» στη Λεωφόρο, φέρνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο κοντά. Πάμε, όμως, να δούμε τη δική μας στοιχηματική προσέγγιση.

Οι εταιρείες παίζουν κοντά σε αποδόσεις τις νίκες των δύο ομάδων. Όταν βλέπεις 2,80 με 2,65 παραπέμπει στο ότι το βλέπουν ένα ματς για… όλα τα ενδεχόμενα. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει ότι πάμε καρφί… εκεί. Ειδικά με την εικόνα που έχουμε δει φέτος. Κάπως έτσι, διάβασα τις αποδόσεις, είδα κάποιες επιλογές και σας παραθέτω στο που καταλήγω.

Το μενού μου, έχει ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο. Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα δείξει άλλο πρόσωπο σε σχέση με το ματς της κανονικής διάρκειας. Θα δείξει πιο επιθετικός, θα κυκλοφορήσει μπάλα, θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει και εξτρά ψυχολογία, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Πρώτη μου επιλογή στο 2.15, το over 4,5 κόρνερ του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Θα πιέσει, είτε του βγει το ματς είτε του χαλάσει. Εξαιρετική η απόδοση.

Ένας παίκτης που… κάτι χρωστάει με χαμένη ευκαιρία στο παρελθόν στο ίδιο γήπεδο, είναι ο Μασούρας. Έχει βγάλει και γκολ βέβαια και όταν τον βρίσκεις στο 4.55 απόδοση, συγνώμη αλλά «όχι» δεν λες. Πολύ δυνατή για τέτοιο ματς, που μία δύο φάσεις λογικά θα τις βρει.

Δύο ακόμη αποδόσεις. Ο Μαντί Καμαρά και λόγω της κατάστασης του Μπουχαλάκη, θα παίξει. Στο 2.82 είναι η απόδοση να δει κάρτα από τον ρέφερι, παίζει και δυνατά σε τέτοια ματς και πληρώνει καλά. Τέλος, ένα… τρελό σενάριο. Να σκοράρει ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά! Στο 38 απόδοση Παρακαλώ είναι, εγώ θα το τιμήσω.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *