Προγνωστικά

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προσεκτικά στην αρχή

on

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18:00): Κατάφερε να πάρει ισοπαλία και απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εξακολουθεί να βγάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και στα πλέι οφ. Ισοπαλίες απέναντι σε Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μόλις μία ήττα και αυτή στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της διαδικασίας. Και όσοι νόμιζαν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντί του, έχουν… αναθεωρήσει. Η σειρά της ΑΕΚ να επισκεφτεί τους Ζωσιμάδες με την «Ένωση» να πηγαίνει να παίξει με την πλάτη στον τοίχο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε πισωγύρισμα για την ομάδα του Οφρυδόπουλου. Η οποία ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ. Ηττήθηκε από Άρη και ΠΑΟΚ, ήρθε ισόπαλη με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όσο δεν κερδίζει, τόσο θα μειώνονται και οι ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την Ένωση. Στα Γιάννενα θα πάει με τον Στάνκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει και θα κάτσει στο τέρμα. Αμφίβολοι είναι οι Όγκνιεν Βράνιες και Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς ο Βόσνιος αποχώρησε με διάστρεμμα και ο Μαροκινός έκανε ατομικό.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18:00): Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Ηρακλής Μεταξάς για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Σνάιντερ, Ντομίνγκες, Κόντε ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας τους. Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ ψάχνει και ο ΠΑΣ, με τον Μεταξά να δηλώνει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό πως όσο οι παίκτες του βγάζουν στο γήπεδο τη δουλειά των προπονήσεων, θα πλησιάζουν στο τρίποντο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 εκεί στην κανονική διάρκεια και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο της σεζόν που είχε μεγάλη ανάγκη. Το ίδιο έχει και τώρα. Μόνο τη νίκη χρειάζεται για να μη χάσει κι άλλο έδαφος. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Θα πάμε στοίχημα με ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *