Προγνωστικά

Πολωνία – Βέλγιο: Παιχνίδι με τα γκολ

on

Πολωνία – Βέλγιο (21:45): Λίγες μέρες μετά από εκείνο το 6-1 των Βέλγων απέναντι στους Πολωνούς, οι δύο ομάδες τα λένε και πάλι αυτή τη φορά στη Βαρσοβία. Με τους Πολωνούς να… διψούν για ρεβάνς έπειτα από τη βαριά ήττα στις Βρυξέλλες, σε ένα ματς που ναι μεν προηγήθηκαν με τον Λεβαντόφσκι, αλλά μετά δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς εκείνη τη βραδιά Βέλγους. Δεν είχε συνέχεια πάντως αυτή η εμφάνιση για το Βέλγιο. Στην Ουαλία προηγήθηκε με τον Τίλεμανς στο 51′, αλλά οι Βρετανοί κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης.

Τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε η Ουαλία σκόραρε με τον Μπρέναν Τζόνσον και πήρε εκείνο που δικαιούτο από το ματς. Οι Ουαλοί κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους Βέλγους, δεν τους φοβήθηκαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Πολωνία και Βέλγιο ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και ο νικητής θα καταφέρει να μείνει κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Εκεί που βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία έχει εφτά βαθμούς και είναι αήττητη μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια.

Πολωνία – Βέλγιο (21:45): Οι Πολωνοί πάντως ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να σταματήσουν τους Ολλανδούς, οι οποίοι παρουσάζουν θέαμα και ουσία έως τώρα. Μάλιστα η παρέα του Λεβαντόφσκι κατάφερε να αιφνιδιάσει τους οράνιε και προηγήθηκε με 2-0 στο 49′. Με γκολ των Κας και Ζιλενίνσκι. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν πολύ γρήγορα. Στο 51′ ο Κλάασεν μείωσε σε 1-2 και στο 54′ ο Ντάμφρις έκανε το 2-2 σε ένα ματς που είδαμε τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Οι Ολλανδοί είχαν πολύ ματς μπροστά για την ολική ανατροπή, πίεσαν, είχαν ευκαιρίες, έκαναν 17 τελικές. Αλλά η Πολωνία άντεξε και κράτησε την ισοπαλία.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Εκείνο το 6-1 του προηγούμενου αγώνα ήταν μάλλον… υπερβολικό. Καλύτερη ομάδα το Βέλγιο, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από τους Πολωνούς. Οι οποίοι λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στις Βρυξέλλες και δέχτηκαν πέντε γκολ. Θα είναι πιο ανταγωνιστικοί τώρα, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους, χωρίς να είναι πάντως το φαβορί. Ψηλά το σετ αποδόσεων, θα πάμε όμως σε μια επιλογή όπως στο πρώτο ματς. Με γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.35.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *