Προγνωστικά

Ρέιντζερς – Λειψία: Θα επιτεθούν περισσότερο

on

Ρέιντζερς – Λειψία (22:00): Ο Ανχελίνιο με ένα απίθανο σουτ στο 85’ της πρώτης αναμέτρησης στη Γερμανία ήταν αυτός που λύτρωσε τη Λειψία. Μια Λειψία που σε όλο το ματς απέναντι στη Ρέιντζερς ήταν κυρίαρχη, με τους Σκωτσέζους να παίζουν μαζική άμυνα, να φτάνουν κοντά στην ισοπαλία, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Και καλούνται πλέον στο Άιμπροξ να κάνουν την ανατροπή σε ένα ματς ακόμα πιο απαιτητικό. Γιατί πια πρέπει να βγουν και να ψάξουν γκολ, δίνοντας χώρο σε μια ομάδα που γνωρίζει άριστα πώς να τον εκμεταλλευτεί.

Αυτό τόνισε και ο προπονητής της Λειψίας μετά το τέλος του πρώτου αγώνα. Πως είναι πολύ σημαντικό έστω και το μικρό προβάδισμα, γιατί πλέον θα γίνει ένα άλλου είδους παιχνίδι. Πιο ανοιχτό, με τη Ρέιντζερς να πρέπει να επιτεθεί. Κι αν δεν το κάνει από την αρχή, θα αναγκαστεί να το κάνει όσο θα περνάει η ώρα. Προέρχεται και από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι η σκωτσέζικη ομάδα. Το ντέρμπι με τη Σέλτικ, το οποίο έληξε με 1-1 με τη Ρέιντζερς να βγάζει ένταση μέχρι το φινάλε. Εκείνη έψαχνε τη νίκη για να… μείνει ζωντανή.

Ρέιντζερς – Λειψία (22:00): Η Λειψία μάλλον είχε το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Ρέιντζερς και ηττήθηκε με ευκολία την περασμένη Δευτέρα από την Γκλάντμπαχ με 3-1 εκτός έδρας. Με δύο γκολ του Χόφμαν και ένα του Εμπολό η Γκλάντμπαχ επικράτησε άνετα μιας ομάδας που δεδομένα δεν ήταν εκεί… ψυχικά, αλλά πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League αφού έπεσε στην πέμπτη θέση. Πάει για να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να βρεθεί στον τελικό του Europa League, που αποτελεί έναν τεράστιο στόχο για τον σύλλογο.

Ρέιντζερς – Λειψία (22:00): Αν η Λειψία παρουσιαστεί όπως την περασμένη Δευτέρα στο Γκλάντμπαχ, μπορεί να έχει προβλήματα. Και να κινδυνεύσει. Η Ρέιντζερς έχει μια πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, μπορεί να βγάλει ευκαιρίες. Νομίζω πως θα δούμε διαφορετικού είδους παιχνίδι απ’ αυτό στη Γερμανία, με περισσότερα γκολ απ’ τη στιγμή που και η Ρέιντζερς θα πρέπει να ανοιχτεί. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.11.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *