Προγνωστικά

Ρίβερ Πλέιτ – Αλιάνζα Λίμα: Ποντάρισμα στα γκολ

on

Ρίβερ Πλέιτ – Αλιάνζα Λίμα (01:00): Παίζουμε μπάλα στον έκτο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες με το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη απόσταση. Και φαίνεται και από τις αποδόσεις στο στοίχημα. Στο 1.08 προσφέρεται ο «άσος». Και ας έχει προκριθεί η Ρίβερ Πλέιτ και ως πρώτη. Για την ιστορία, στον πρώτο γύρο, στο Περού, οι «εκατομμυριούχοι» έκαναν «διπλό» με γκολ του Σουάρες στο 65’.

Την πρώτη θέση καπάρωσε η Ρίβερ Πλέιτ μετά και το 4-0 επί της Κόλο Κόλο την προηγούμενη εβδομάδα. Έφτασε τους 13 βαθμούς με 4-1-0 και 10-2 γκολ, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική της παρουσία. Στο πρωτάθλημα, πάντως, δεν κατάφερε να κάνει κάτι δυνατό, μιας και στην τελική φάση, στα προημιτελικά, ηττήθηκε 2-1 εντός από την Τίγκρε. Η οποία Τίγκρε στην πορεία έφτασε ως τον τελικό όπου έχασε 3-0 από την Μπόκα Τζούνιορς.

Από την άλλη, η Αλιάνζα Λίμα είναι κι εκείνη βαθμολογικά αδιάφορη. Είναι ουραγός με μόλις 1 βαθμό και 3-8 τέρματα. Και δεν προλαβαίνει ούτε την 3η θέση (Φορταλέζα και Κόλο Κόλο έχουν από 7). Στο πρωτάθλημά της, πάντως, στο Περού, νίκησε 3-0 την Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ προ ημερών και ανέβηκε στην 4η θέση. Έχει 26 βαθμούς σε 13 αγώνες (8-2-3, 24-12 γκολ).

Ρίβερ Πλέιτ – Αλιάνζα Λίμα (01:00): Τα γκολ δίνονται χαμηλά και δεν έχει νόημα. Θα πήγαινα στα δύο γκολ στο ημίχρονο, αλλά θα το αποφύγω, μιας και δεν ξέρουμε αν η Ρίβερ Πλέιτ θα πατήσει το πόδι στο γκάζι. Πάμε στοίχημα με τα κόρνερ. Με το Over 9,5 κόρνερ, για την ακρίβεια, στο 1.71.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *