Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Με το βλέμμα στον τελικό

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ξέχασε κανείς το πρώτο παιχνίδι στο Έτιχαντ; Είναι σχεδόν απίθανο για όποιον είδε αυτή τη ματσάρα να μπορεί να του φύγει από το μυαλό. Εφτά γκολ, πολλές φάσεις, δοκάρια και τελικό σκορ μάλλον… άδικο για τη Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, αλλά πηγαίνει στη Μαδρίτη με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα. Το 4-3 της δίνει μεν ένα προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά σίγουρα δεν της εξασφαλίζει τίποτα. Κυρίως απέναντι στη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Η φανέλα της βασίλισσας ζυγίζει… τόνους. Και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με την ανάσα κομμένη το ματς της Τετάρτης.

Η Ρεάλ έφυγε μάλλον ευχαριστημένη από το Μάντσεστερ με το τελικό 4-3 και λίγες μέρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας θέλει να φτάσει στην ανατροπή. Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Κάρλο Αντσελότι ακούει στο όνομα του Αλάμπα. Ο Αυστριακός τραυματίστηκε στο ματς… φιέστα με την Εσπανιόλ (4-0) και είναι αμφίβολος για τον ημιτελικό. Θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει θα πρόκειται για πολύ μεγάλη απώλεια, αφού είναι ο πλέον σημαντικός της άμυνας της Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Η Σίτι πάει στο Μπερναμπέου για να κάνει το παιχνίδι της. Δεν θα κλειστεί, δεν το έχει κάνει ποτέ και γνωρίζει πως αν βρει χώρους θα μπορέσει να τελειώσει τη δουλειά. Καλύτερη σαν ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σίγουρα το παράδειγμα και της Παρί και της Τσέλσι, που προηγήθηκε 3-0 και αποκλείστηκε, θα έχει γίνει μάθημα για τον Πεπ. Ο Γουόκερ προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, αντίθετα δεν είναι έτοιμος ο Στόουνς που θα μείνει εκτός. Επιστρέφει πάντως τόσο ο Ζοάο Κανσέλο, που εξέτισε την ποινή του, όσο και ο Ρούμπεν Ντίας που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον προσαγωγό.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Πάει κανείς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου; Όταν απέναντί της έχει αυτή τη Μάντσεστερ Σίτι, που ίσως να τη βολέψει και καλύτερα το εκτός έδρας, τότε ναι πάει. Ιδιαίτερα στην τιμή που συναντάμε τη νίκη της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Γενικά θεωρώ τη φετινή Σίτι ως το φαβορί για να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι: να κατακτήσει το τρόπαιο. Πάμε στοίχημα λοιπόν με διπλό των Άγγλων σε απόδοση 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *