Προγνωστικά

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β΄ – Σαραγόσα: Παλεύει παρά τον υποβιβασμό

on

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Σαραγόσα (22:00): Στο Ρεαλέ του Σαν Σεμπαστιάν η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ φιλοξενεί τη Σαραγόσα για την 42η και τελευταία αγωνιστική στη Segunda Division στην Ισπανία. Βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι. Στη 13η θέση η Σαραγόσα με 53 βαθμούς συγκομιδή, 1 λιγότερο από τη δέκατη Μπούργος. Στη 19η η Σοσιεδάδ Β’ που συγκέντρωσε 40 βαθμούς σε 41 ματς και υποβιβάστηκε, αφού η Μάλαγα που σώθηκε συγκέντρωσε στο ίδιο διάστημα 45. Στον πρώτο γύρο το ματς έληξε 1-1.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Σαραγόσα (22:00): Βαθμολογικά αδιάφορη πλέον η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, το πάλεψε μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν τα κατάφερε στο τελος. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική στο καθοριστικό ματς με τη δυνατή Ούεσκα, λύγισε με 3-2, παρότι στο β’ ημίχρονο ήταν αρκετά πειστική, έκανε το κατά της 2-0, σε 2-0 αλλά δεν άντεξε στις καθυστερήσεις και στο τρίτο λεπτό δέχτηκε γκολ-μαχαιριά. Αποχαιρετάει όπως όλα δείχνουν τον σύλλογο ο Τσάμπι Αλόνσο, παρότι ακούγονται φήμες για να έχει πόστο στην πρώτη ομάδα.

Μετά από πέντε ματς κέρδισε η Σαραγόσα. Έκλεισε με νίκη τις εντός έδρες υποχρεώσεις της. Κέρδισε 1-0 την αδιάφορη Λούγο. Δεν έπεισε στο α’ μέρος, ανέβασε τις στροφές μετά την ανάπαυλα, είχε καλύτερες στιγμές και δοκάρι. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 59’ και ένα τέταρτο αργότερα άνοιξε το σκορ. Τη γλίτωσε φθηνά προς το τέλος. Ήδη μπαίνει σε ρυθμούς σχεδιασμού. Ακούγεται το όνομα του Πάκο Χέμεθ με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη, Αμερικανού επιχειρηματία, Χόρχε Μας. Παρουσιάστηκε την Τρίτη μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Σαραγόσα (22:00): Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ είναι το αουτσάιντερ στο στοίχημα, ωστόσο αξίζει το ρίσκο. Θέλει να αποχαιρετήσει τη Segunda με νίκη, μπροστά στον κόσμο σε μια σεζόν που έκανε αρκετά φιλότιμη προσπάθεια. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κάνουν και ένα καλό ματς για τον σπουδαίο Τσάμπι Αλόνσο. Πάμε στοίχημα με τον άσο που κυκλοφορεί στο 2.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *