Προγνωστικά

Ρεν – Μονακό: Ανεβασμένες για το 1.85

on

Ρεν – Μονακό (22:00): Ντερμπάρα έχει η 32η αγωνιστική. Και ας είναι η Μονακό πιο πίσω. Με νίκη, πάντως, μειώνει την απόσταση και ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο στοίχημα εννοείται ότι βλέπουμε αποδόσεις που περιμέναμε, αποδόσεις ντέρμπι δηλαδή. Μας έκανε, όμως, «κλικ» μία τιμή που δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι. Και υπάρχει εξήγηση. Στον πρώτο γύρο, η Ρεν προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μονακό το γύρισε και επικράτησε με 2-1.

Η Ρεν έχει αποκτήσει προβάδισμα για το Champions League, ούσα στο +4 από το Στρασβούργο, στο +5 από τη Νις, στο +6 από την αποψινή της αντίπαλο. Έχει πολύ καλή ομάδα, χωρίς «μεγάλο» όνομα. Και παίζει μπαλάρα. Ίσως την καλύτερη στη Γαλλία. Νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Ρεμς και το έκανε… ντέρμπι, έχοντας πάρει στο 58’ προβάδισμα τριών τερμάτων. Ήταν η 6η νίκη σε 7 αγώνες (1-1 με Νις) και τελευταία ήττα της είναι το 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στις 11/2. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με το Στρασβούργο. Είναι στα δικά της πόδια να κρατήσει ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η 2η θέση (Μαρσέιγ στο +3) οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, η 3η στα προκριματικά. Παραμένουν τα προβλήματα, εκτός δίνονται οι Μπαντέλ Ντοκού, Γκελίν, Γκομίς και Σουλεμάνα.

Η Μονακό, από την άλλη, παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί. Αν μειώσει τη διαφορά, θα μπει στην κουβέντα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διαφορετικά, θα δει τις ελπίδες της να μειώνονται. Οι 3 σερί νίκες την έβαλαν σε καλύτερη θέση, κερδίζοντας πρώτα με 3-0 την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά με 2-1 τη Μετς και την Τρουά. Αν μείνει όρθια εδώ και νικήσει στο άλλο ντέρμπι τη Νις την επόμενη αγωνιστική, τότε θα είναι σε καλή θέση. Γενικότερα, πάντως, όλη τη σεζόν προβληματίζει με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Εκτός δίνονται οι Ντιατά, Φάμπρεγκας, Μαγέσκι, Μαριπάν.

Ρεν – Μονακό (22:00): Ομάδα με σούπερ επιθετικές αρετές είναι η Ρεν και θα την… στηρίξω. Καλά, εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενη και η βοήθεια της Μονακό. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο αξιόλογο 1.85. Εύκολα θα πήγαινα και στον άσο.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *