Προγνωστικά

Σοσιεδάδ – Μπέτις: Mε στόχο το εισιτήριο

on

Σοσιεδάδ – Μπέτις (22:00): Πολύ σπουδαίο ματς στη χώρα των Βάσκων. Ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν την πρώτη τετράδα και το όνειρο της εξόδου στο Champions League. Ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος μπήκαν για τα καλά στο μάτι των μεγάλων και προσπαθούν να «τρυπώσουν» εκεί που κανείς δεν περίμενε και κανείς δεν υπολόγιζε. Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga και η μάχη… μαίνεται. Στους 57 βαθμούς η τέταρτη της βαθμολογίας Ατλέτικο. Στους 56 η Μπέτις, στους 54 η Σοσιεδάδ. Τα πάντα ανοιχτά.

Η Βιγιαρεάλ έμεινε πιο πίσω, ρίχνοντας όλη την προσοχή της στο όνειρο του Champions League και τα καταφέρνει. Βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. «Τελικός» μοιάζει το ματς για Σοσιεδάδ και Μπέτις. Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, αν δεν τα καταφέρουν θα δουν τις ελπίδες για τετράδα να μειώνονται. Οι φετινές τους συναντήσεις, πάντως, είχαν βγάλει θριαμβεύτρια την Μπέτις. Και τις δύο φορές, με το ίδιο εντυπωσιακό σκορ. Με… τεσσάρα.

Σοσιεδάδ – Μπέτις (22:00): 4-0 εντός έδρας για την ομάδα του Πελεγκρίνι στον πρώτο γύρο. Και επίσης 4-0 εκτός έδρας για τους «πράσινους» της Ανδαλουσίας εκτός έδρας για το Κύπελλο στις 3 Φεβρουαρίου. Ένα συνολικό 8-0 που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, αλλά δίνει στην Μπέτις την αίσθηση και την ψυχολογία του ισχυρού. Μια Μπέτις που προέρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, δείχνοντας να έχει βρει και πάλι τη φόρμα της. Στο τελευταίο της ματς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάντιθ, γύρισε το ματς με γκολ του Τέγιο στο 78’ και του Μπόρχα Ιγκλέσιας με πέναλτι στο 85’. Εκτός έδρας νίκη και για τη Σοσιεδάδ, στο Βαλέρο κόντρα στην Έλτσε επίσης με ανατροπή. Και τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και για τους Βάσκους.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ματς στην κόψη του ξυραφιού. Πολύ ισορροπημένο ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με υψηλούς στόχους. Ένα αληθινό ντέρμπι. Θα τριτώσει για την Μπέτις; Φαντάζομαι πως οι Βάσκοι και λόγω της κρισιμότητας θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι. Επικίνδυνο και με ρίσκο να πάμε σε σημείο, καλύτερα να ποντάρουμε στα γκολ. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.92.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *