Προγνωστικά

Φλόρα Ταλίν – Φαρούλ: Ψηλά τα γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλόρα Ταλίν – Φαρούλ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Europa Conference League.

Φλόρα Ταλίν – Φαρούλ: Δεν ήταν καλή η Φλόρα Ταλίν στο πρώτο παιχνίδι. Είναι από τις περιπτώσεις που το σκορ (3-0) τα «λέει» όλα. Ήταν εξ αρχής το αουτσάιντερ στο ζευγάρι και αυτό ακριβώς φάνηκε, υπήρξαν ελάχιστες στιγμές που έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει. Έτσι κι αλλιώς, είναι σε κακή κατάσταση εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα, έχοντας μόλις μία νίκη, το 4-0 επί της Κουρεσάρε στο πρωτάθλημα, σε σύνολο 7 αναμετρήσεων. Κάπως έτσι, έχει πέσει από την κορυφή και κυνηγάει από το -1 τη Λεβάντια Ταλίν. Θυμίζουμε, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, αυτόν για το Champions League, είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ράκοβ, χάνοντας 1-0 εκτός έδρας και 3-0 εντός. Τώρα, είναι και πάλι κοντά σε έναν αποκλεισμό και για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Η Φαρούλ έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι θα κυνηγήσει τη νίκη και στην Εσθονία για να μην… μπλέξει, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Έκανε καλό παιχνίδι, κυριαρχικό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έκλεισε την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο και το «σφυροκόπημα» απέδωσε καρπούς. Βοήθησε, ασφαλώς, το γρήγορο γκολ στο β’ 45λεπτο, αυτό του Άλιμπετς στο 48’, με τον Μπουντέσκου στο 80’ και τον Κεϊρός στο 95’ να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, είχε αποκλείσει με δύο νίκες και με το ίδιο σκορ, 3-2, την Μπάνατς Ερεβάν. Πάντως, το ευρωπαϊκό της ταξίδι είχε αρχίσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου νίκησε 1-0 τη Σέριφ στο πρώτο ματς και έχασε 3-0 στην παράταση στο δεύτερο.

Φλόρα Ταλίν – Φαρούλ (19:00): Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά η Φλόρα Ταλίν καλείται να τα παίξει όλα για όλα ώστε να εξαντλήσει τις έστω και ελάχιστες πιθανότητες που έχει. Πολύ ψηλά τα γκολ, εκεί θα πάμε… Over 2,5, στο 2.18.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *