Προγνωστικά

Σάρπσμποργκ – Μόλντε: Ποντάρισμα στη μία

on

Σάρπσμποργκ – Μόλντε (21:00): Με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική στη Νορβηγία. Η Μόλντε θέλει να διατηρήσει επαφή με την κορυφή, η Σπάρτα Σάρπσμποργκ θέλει να συνεχίσει την αξιόλογη παρουσία της ως τώρα. Στο στοίχημα, πάντως, «συναντάμε» υψηλές αποδόσεις. Η Μόλντε, πάντως, παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα σε αυτήν την έδρα. Στο 7-2-3 βρίσκουμε την παράδοση των τελευταίων ετών. Πέρσι, για παράδειγμα, έχασε με 1-0.

Δεν τη λες και άσχημη την έως τώρα εικόνα της Σπάρτα Σάρπσμποργκ. Εντάξει, αν έλειπαν και οι δύο τελευταίες ήττες, με 2-1 από την Αάλεσουντ και με 1-0 από τη Λίλεστρομ, όλα θα ήταν άψογα. Έχει 10 ποντάκια (3-1-3) και 11-9 γκολ σε 7 αγώνες και τελευταία νίκη ήταν το 1-0 επί της Οντ Γκρένλαντ στις 7/5. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος.

Η Μόλντε δείχνει ανώτερη ως ομάδα, αλλά ζορίζεται παραδοσιακά στη συγκεκριμένη έδρα. Ίσως και αυτός να είναι ένας παράγοντας στο να βλέπουμε υψηλές αποδόσεις. Σκεφτείτε, το «διπλό» δίνεται γύρω στο 2.40! Σε 8 αγώνες έχει 16 βαθμούς με 5-1-2 και 15-8 γκολ και προέρχεται από 3 σερί νίκες. Θα τις είχε κάνει και 4 σερί, αλλά βλέπετε, αν και προηγήθηκε με 3-0 επί της Βίκινγκ, εν τέλει έχασε 4-3 (7/5)!! Το 2-1 επί της Κρίστιανσουντ είναι ο τελευταίος αγώνας της.

Σάρπσμποργκ – Μόλντε (21:00): Δεν έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια και αυτό με αποτρέπει από το να πάω στο «διπλό». Παρ’ όλα αυτά, θα την στηρίξω με διαφορετικό τρόπο. Πάμε στοίχημα με πρόταση την επιλογή Να σκοράρει η Μόλντε το πρώτο γκολ, στο 1.85.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *