Προγνωστικά

Σέλτικς – Ουόριορς: Πιο κρίσιμο από ποτέ

on

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Εδώ είμαστε πάλι και οι Σέλτικς υποδέχονται τους Ουόριορς, για το Game 4 της σειράς των Τελικών. Όσο τα ματς γίνονται λιγότερα, τόσο όποια ομάδα είναι πίσω στο σκορ θα πιέζεται. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τους Ουόριορς που προβληματίζονται και πιέζονται. Οι Σέλτικς πήραν το προηγούμενο ματς και όχι μόνο αυτό, αλλά έκαναν και επίδειξη δύναμης. Υπάρχουν θέματα στους Ουόριορς, που όμως πρέπει να λύσουν και έχουν δείξει ότι μπορούν να το κάνουν. Όμως αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Είναι ήδη πίσω στην σειρά και είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουν νίκη μέσα στην Βοστόνη. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά NBA.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Το Game 3 της σειράς είχε κοινά χαρακτηριστικά με το Game 1. Πήγε όλο το ματς ως ντέρμπι και στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Σέλτικς πάτησαν γκάζι, άνοιξαν την διαφορά και με τον Κάρι να τραυματίζεται στα τελευταία λεπτά, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εκείνους. Τελικό σκορ ήταν 116-100, σκορ τελευταίας περιόδου 23-11 και αυτό τα λέει όλα. Ο Κάρι θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 4, δεν το χάνει προφανώς, ενώ είναι και ο μοναδικός σταθερά καλός σε όλη την σειρά. Βέβαια, για ακόμα ένα ματς ιδιαίτερη βοήθεια δεν βρήκε. Εκείνος όμως που έχει μπει στην αρνητική κουβέντα, είναι ο Γκριν. Είναι ιδιαίτερα κακός και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αυτόν τον έντονο χαρακτήρα που ξέρουμε όλοι, δέχεται σκληρή κριτική. Πρέπει να παίξει καλύτερα και να βοηθήσει και αυτός και ο Τόμπσον, αλλιώς οι Σέλτικς δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία του τίτλου να πάει χαμένη. Στο τελευταίο ματς οι τρεις σταρ τους ήταν ιδιαίτερα καλοί, δεν χρειάστηκε κάποιος να κάνει τρελό ματς και ο καθένας έδωσε από κάτι. Οι Σέλτικς έχουν κερδίσει ηρεμία και σίγουρα αυτοπεποίθηση. Έφυγε το βάρος του αουτσάιντερ, είδαν ότι μπορούν να κερδίσουν, έχουν το πλεονέκτημα και σίγουρα δεν έχουν άγχος.

Θα πιεστούν, είναι σίγουρο, οι Ουόριορς θα κάνουν αντεπίθεση, αλλά έχουν καταφέρει να ξέρουν ότι μπορούν να αντισταθούν και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Υπάρχουν πράγματα που παρουσιάζουν και οι δύο ομάδες στο παρκέ, αλλά δεν υπάρχει κανέναν τρελό μυστικό. Οι Σέλτικς παίζουν σκληρά, οι Ουόριορς έχουν ταλέντο, αλλά οι σταρ τους δεν είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Έχουν μεγαλώσει και βλέπουμε τις διαφορές στο παρκέ και κυρίως προς το τέλος των παιχνιδιών. Έχουν ταλέντο και νιάτα οι Σέλτικς και μέχρι τώρα αυτό το στοιχείο έχει κάνει την διαφορά. Όμως η εμπειρία θα… απαντήσει.

Και στο προηγούμενο ματς πίστευα ότι οι Ουόριορς θα είναι πιο ανταγωνιστικοί, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Πιέζονται πιο πολύ τώρα, είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν θα τους πάμε κόντρα. Θα πάμε στοίχημα μπάσκετ, με «διπλό» των Ουόριορς, με χάντικαπ με +11.5 και Over 205.5 πόντους, με απόδοση στο 1.90. Θα ποντάρουμε στην… τελευταία τους ευκαιρία να ισορροπήσουν.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *