Προγνωστικά

Σέρο Πορτένιο – Ολίμπια: Ματσάρα με φαβορί

on

Σέρο Πορτένιο – Ολίμπια (03:00): Στο Χενεράλ Πάμπλο Ρόχας της Ασουνσιόν η Σέρο Πορτένιο φιλοξενεί την Ολίμπια σ’ ένα σούπερ κλάσικο μίσους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Οι ομάδες αγωνίζονται στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης. Πρωτοπόρος είναι η Κολόν με 10 βαθμούς, δεύτερη η Σέρο Πορτένιο με 8 βαθμούς, τρίτη η Ολίμπια με 5 βαθμούς, ενώ η Πενιαρόλ έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν στο Copa Libertadores, ενώ ο τρίτος μεταπηδά στο Copa Sudamericana. Στον πρώτο γύρο το ματς έληξε 0-0.

Σέρο Πορτένιο – Ολίμπια (03:00): Πήρε την ισοπαλία με 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην Ουρουγουάη κόντρα στην Πενιαρόλ, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια στις διεθνείς διοργανώσεις. Δεν ρίσκαρε, δεν ανοίχτηκε, έπαιξε για να μην χάσει και τα κατάφερε. Για την πρωτιά θέλει νίκη και ισοπαλία ή ήττα της Κολόν από την Πενιαρόλ. Για να συνεχίσει στο Libertadores αρκεί η ισοπαλία ή να χάσει με 1-0.

Μπορεί η Ολίμπια να βρίσκεται στο κόλπο ακόμα, αλλά με βάση τα όσα έχει δείξει τόσο στη διοργάνωση, όσο και τον τελευταίο μήνα στον αγωνιστικό χώρο δεν αξίζει ούτε στο Sudamericana να βρεθεί. Με τη Σέρο βρέθηκαν πριν τρεις μέρες, στην έδρα της, σ’ ένα ματς που έπιασε άθλια εμφάνιση. Τη σκόρπισε και γνώρισε την ήττα με 4-0. Πάει με πληγωμένο εγωισμό και ντεφορμέ σ’ ένα άκρως απαιτητικό ματς.

Σέρο Πορτένιο – Ολίμπια (03:00): Η Σέρο κέρδισε πριν λίγες μέρες την Ολίμπια, είναι πιο σταθερή σε απόδοση και ο φαβοριτισμός είναι δίκαιος στο στοίχημα. Πάμε στοίχημα με τον άσο που τιμάται στο 2.22.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *