Προγνωστικά

Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε: Με τα γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε, για το πρωτάθλημα στη Serie A’.

Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε (19:30): Λήξαν θεωρείται για τον οργανισμό της Σαλερνιτάνα το θέμα με τον Μπουλαγιέ Ντιά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός επέστρεψε καθυστερημένα από τις διεθνείς υποχρεώσεις, έχασε το ματς με την Τορίνο και αφού τιμωρήθηκε με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Πάουλο Σόουζα. Μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την «γκρανάτα», η προσοχή όλων στρέφεται στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Σαλέρνο, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Φροζινόνε. Στόχος είναι η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγώνες, αλλά, θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση και στην αμυντική λειτουργία, αφού ήδη έχει δεχθεί οχτώ γκολ. «Η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Υπάρχει χρόνος να διορθώσουμε τα πράγματα» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού. Τραυματίας είναι ο Κουλιμπαλί (αμ. μέσος).

Μια νίκη από αυτές που «μεγαλώνουν» έναν σύλλογο, πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Φροζινόνε. Παρότι είναι νεοφώτιστη και ακόμη «χτίζεται», η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επικράτησε 4-2 της Σασουόλο, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο 24’. Όμως, το πέναλτι-γκολ του Κεντίρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου αποδείχθηκε κομβικό. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι «έτρωγαν σίδερα» και πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ματζιτέλι (70’ και 76’) και Λιρόλα (90’+6’), έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή. «Είναι ξεκάθαρα νίκη του συνόλου. Ακόμη κι αυτοί που έπαιξαν λίγο, έδωσαν πάρα πολλά» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ιταλού προπονητή, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Δεν υπολογίζονται οι Καλάι (στόπερ), Χαρουί (μέσος) και Τζέλι (μέσος) λόγω τραυματισμού.

Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε (19:30): Η Φροζινόνε έχει τουλάχιστον αμφίσκορο στα 3/4 φετινά παιχνίδια της, ενώ στη Σαλερνιτάνα έχει συμβεί δύο φορές και στα άλλα δύο παιχνίδια έχει δει την εστία της να παραβιάζεται. Θα πάω στην επιλογή Goal/Goal στο 1.88.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *