Προγνωστικά

Σαμπντόρια – Τζένοα: Τα δίνουν όλα για την παραμονή

on

Σαμπντόρια – Τζένοα (19:00): Πήρε σημαντικό βαθμό με την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Βερόνα και είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Έπειτα από τρεις ήττες έπρεπε να αντιδράσει γιατί η γραμμή του υποβιβασμού δεν είναι μακριά. Προηγήθηκε σε κομβικό σημείο του αγώνα, στο 44′ και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να το κρατήσει, αλλά δεν άντεξε στην πίεση. Ισοφαρίστηκε στο 78′ αλλά τουλάχιστον πήρε τον βαθμό. Τώρα έχει ντέρμπι παραμονής με την Τζένοα, η οποία είναι 5 βαθμούς πίσω και δεν πρέπει να ηττηθεί με τίποτα. Στα 9 τελευταία ματς έχει μόλις δύο νίκες και αν καταφέρει να πάρει τώρα τρίποντο, κάνει σημαντικό βήμα για παραμονή. Έχει ζόρικο πρόγραμμα, καθώς μετά τη Τζένοα, πάει στην έδρα της Λάτσιο, υποδέχεται την Φιορεντίνα και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ίντερ.

Σαμπντόρια – Τζένοα (19:00): Δεν είχε άλλα περιθώρια και ήξερε ότι στο ντέρμπι παραμονής με την Κάλιαρι έπρεπε να πάρει το τρίποντο για να συνεχίσει να ελπίζει. Έπειτα από τρεις σερί ήττες, πήρε τεράστια νίκη με 1-0 στο 89′ και όπως ήταν φυσικό πανηγυρίστηκε έξαλλα το αποτέλεσμα αυτό. Μείωσε την απόσταση από την παραμονή στους 3 βαθμούς και ελπίζει πλέον βάσιμα σε παραμονή. Τώρα έχει άλλο ένα ντέρμπι παραμονής μπροστά της, αλλά εκτός έδρας δεν κερδίζει στα 15 τελευταία ματς. Έχει πολύ δύσκολη αποστολή μέχρι το φινάλε, καθώς μετά την Σαμπντόρια υποδέχεται την Γιουβέντους, έπειτα πάει στην έδρα της Νάπολι και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπολόνια.

Σαμπντόρια – Τζένοα (19:00): «Αίμα και άμμος»! Η Σαμπντόρια θέλει με νίκη να κάνει τεράστιο βήμα παραμονής, ενώ η Τζένοα θέλει νίκη ελπίδας, γιατί έχει και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Δύσκολα όμως θα δούμε να ανοίγει από νωρίς το ματς. Πάμε στοίχημα με το 2ο ημίχρονο να έχει τα περισσότερα γκολ σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *