Προγνωστικά

Σασουόλο – Μίλαν: Να επιστρέψει στους τίτλους 11 χρόνια μετά

on

Σασουόλο – Μίλαν (19:00): Σε δύο πρωταθλήματα θα είναι στραμμένα τα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης σήμερα. Στην Premier League που Σίτι και Λίβερπουλ διεκδικούν το πρωτάθλημα και φυσικά στη Serie A. Εκεί που υπάρχει η… μάχη των Μιλανέζων. Με τη Μίλαν να έχει το προβάδισμα δύο βαθμών και να στέφεται πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία στην έδρα της Σασουόλο.

Σε ένα γήπεδο που οι οπαδοί της Μίλαν αναμένεται να κάνουν… κατάληψη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι Μιλανέζοι θα κατακλύσουν το «MapeiStadium» προκειμένου να δουν από κοντά μετά από πολλά χρόνια την ομάδα τους να κατακτά τον τίτλο. Την ίδια ώρα ο Στέφανο Πιόλι με δηλώσεις του τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για ένα πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχει κατακτηθεί. Η Μίλαν δεν έχει πάρει τίτλο από τη σεζόν 2010-11 και σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη. Φάνηκε και στο ματς με την Αταλάντα, στο οποίο βρήκε τελικά δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη.

Σασουόλο – Μίλαν (19:00): Δεν έχει προβλήματα με απουσίες η Μίλαν, με τον προπονητή της να παίρνει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές. Προκειμένου να είναι κοντά όλη η ομάδα και για ψυχολογικούς λόγους. Αντίθετα, από τη Σασουόλο απουσιάζει ο δεξιός μπακ, Τόλιαν και οι τραυματίες Χαρουί και Ομπιάνγκ, οι οποίοι αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο η Σασουόλο, η οποία πάντως έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο όλη τη σεζόν και στη μέρα της μπορεί να κάνει ζημιές. Δύσκολο σε μια τέτοια μέρα, με τη Μίλαν να διεκδικεί σκουντέτο μετά από 11 χρόνια.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Στον πρώτο γύρο η Μίλαν την… πάτησε στην έδρα της, ηττήθηκε με 1-3 από τη Σασουόλο. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν μπορεί να αυτοκτονήσει και να χάσει αυτόν τον τίτλο μετά από τόσα χρόνια. Οι αποδόσεις στα γκολ είναι χαμηλές και εμείς θα τις πάμε… κόντρα. Σίγουρα υπάρχει άγχος, περιμένω και προσεκτική τη Μίλαν, που αν βρει γκολ θα θελήσει να το κλειδώσει. Πάμε στοίχημα με «διπλό» και under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.73.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *